myVision

LED-lamppu

  myVision

  LED-lamppu

  Säästä energiaa aina

  Energiansäästölamppujen uusi sukupolvi: Philips MyVision -LED-energiansäästölamput. Säästävät eniten energiaa, erittäin kestäviä, syttyvät heti, eivät kärsi sytyttämisestä ja sammuttamisesta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

myVision LED-lamppu

7 W (35 W), GU5.3-kanta, Lämmin valkoinen 872790091822900 Etsi samanlaisia tuotteita

Säästä energiaa aina

Korvaa kaikki energiansäästölamput

 • Säästää energiaa 90 %

  Nykyisin on käytettävissä useita valaistustekniikoita. Ne tarvitsevat eri määrän energiaa saman valotehon saamiseksi. Siksi ne ovat joko tehokkaita tai eivät. Vakiolamput muuntavat vain 5 % energiasta valoksi, ja 95 % muuttuu hukkalämmöksi. Energiansäästötekniikat tuottavat saman määrän valoa, mutta käyttävät 90 % vähemmän energiaa eli eivät muuta sitä hukkalämmöksi. Siten ne säästävät energiaa ja rahaa.

 • Käyttöikä jopa 25 vuotta

  Nykyiset tekniikat ovat kestävämpiä kuin vakiolamppujen tekniikka. 25 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi lamppu korvaa 25 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

 • Syttyy heti

  Nämä energiaa säästävät lamppumme syttyvät taatusti heti.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita