Yhdistämättömät

LivingWhites

Energiansäästölamppu, spiraali

  LivingWhites

  Energiansäästölamppu, spiraali

  Luo hetkeen sopiva valaistus

  Täydennä kotisi valaistusta LivingAmbiancella. Kun vaihdat lamput, voit himmentää valaisimet LivingAmbiance- tai LivingWhites-kaukosäätimellä. Lisäksi nämä Philips-lamput säästävät energiaa ja rahaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LivingWhites Energiansäästölamppu, spiraali

20 W (88 W), Normaali kanta, Lämmin valkoinen 872790092618700 Etsi samanlaisia tuotteita

Luo hetkeen sopiva valaistus

Energiaa säästävä valaistus, himmennä yhdellä kosketuksella

 • Säädä kutakin valoa erikseen tai kaikkia yhdessä

  Säädä kutakin valoa erikseen tai kaikkia yhdessä

  Kun valaisimet on liitetty Philips LivingAmbiance-tuotteisiin, voit vaihtaa valon väriä, himmentää tai säätää värillisen valon voimakkuutta sekä himmentää valaisimia, joiden valo on valkoista.

 • Ohjaa tätä ja muita SmartLink-valoja yhdellä kaukosäätimellä

  Ohjaa tätä ja muita SmartLink-valoja yhdellä kaukosäätimellä

  Kaikkia LivingAmbiance-tuotteita käytetään samalla helppokäyttöisellä kaukosäätimellä, jolla voi himmentää valoja tai vaihtaa niiden väriä – erikseen tai yhdessä – haluamallasi tavalla. Voit tarkistaa tuotteen pakkauksesta tai itse tuotteesta, mitkä tuotteet toimivat yhdessä. Jos tuotteessa tai pakkauksessa on SmartLink-logo, tuote toimii yhdessä muiden SmartLink-tuotteiden kanssa.

 • Himmentäminen luo kotoisan tunnelman

  Useiden valaisimien käyttö lisää huoneen eloisuutta, koska erilaiset valaisimet korostavat huoneen yksityiskohtia. Himmentämällä valoja voit luoda erilaisia tunnelmia kotoisasta eloisaan.

 • Himmennä ja tallenna omat valaistusasetukset

  LivingWhites-/LivingAmbiance-kaukosäätimellä voit himmentää lamppuja yksitellen tai kaikki kerralla. Luo mukava tunnelma ja tallenna omat asetukset.

 • 8 vuoden käyttöikä

  Energiansäästölamppujen käyttöikä on pitempi kuin vakiolamppujen. 8 vuoden käyttöikänsä ansiosta yksi energiansäästölamppu korvaa 8 vakiolamppua. Siten ne säästävät rahaa ja kestävät vuodesta toiseen. Käyttöikä perustuu 2,7 tunnin päivittäiseen käyttöön eli 1 000 käyttötuntiin vuodessa. Tähän keskiarvoon vaikuttavat käyttö eri vuodenaikoina (pimeä talvi / valoisa kesä), sääolosuhteet (aurinkoinen / sateinen pimeä päivä) ja huone, jossa lamppua käytetään (lyhyt käyttö kylpyhuoneessa / pitkäkestoinen käyttö olohuoneessa).

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita