Tornado Mini

Energiansäästölamppu, spiraali

  Saat lisätietoja lataamalla: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8727900926620/8727900926620_elr_.pdf" target="_blank">Energiamerkintä</a>
  Saat lisätietoja lataamalla: Energiamerkintä

  Tornado Mini

  Energiansäästölamppu, spiraali

  Mahtava kirkkaus ja eloisat värit

  Philips Tornado Mini -energiansäästölamput tuottavat nopeasti kirkasta valoa ja herättävät värit eloon. Energiaa säästävä spiraalinmuotoinen lamppu sopii kompaktin muotoilunsa ansiosta ihanteellisesti kapeisiin valaisimiin ja säästää energiaa ja rahaa jopa 10 vuotta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tornado Mini Energiansäästölamppu, spiraali

12 W (60 W), E14, Lämmin valkoinen, Ei-himmennettävä 8727900926620 Etsi samanlaisia tuotteita

Mahtava kirkkaus ja eloisat värit

Ihanteellinen kapeisiin valaisimiin

 • Kirkas valo, kompakti muotoilu

  Kirkas valo, kompakti muotoilu

  Tämä Philips-energiansäästölamppu sopii siististi kotonasi kaikkialle, missä tarvitset erityisen kirkasta valoa. Ihanteellinen pieniin valaisimiin.

 • Erittäin kirkas ja tehokas

  Erittäin kirkas ja tehokas

  Kirkkauden lisääminen tarkoittaa yleensä myös suurempaa energiankulutusta. Philipsin energiansäästölampuilla voit nauttia kirkkaasta ja virkistävästä valosta säästäen samalla rahaa ja energiaa. Täydellinen työvalaistukseen toimistoissa ja muissa tiloissa, joissa tarvitaan erityisen kirkasta valoa.

 • Säästää energiaa jopa 80 %

  Säästää energiaa jopa 80 %

  Tämä lamppu käyttää 80 % vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin valonlähteisiin ja pienentää sähkölaskuasi. Lisäksi suojelet samalla ympäristöä.

 • Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Käyttöikä jopa 8 vuotta

  Philipsin energiaa säästävät lamput ovat suunniteltu kestämään. Niiden käyttöikä on jopa 8 vuotta. Pitkä vaihtoväli alentaa kustannuksia ja säästää energiaa vuodesta toiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Eco passport – tuotteen ympäristötietojen yleiskatsaus

Philips välittää ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja kannattaa tuotteiden ekologista suunnittelua.

 • Lampun rikkoutuminen ei todennäköisesti vaikuta terveydentilaasi. Jos lamppu rikkoutuu, tuuleta huonetta 30 minuuttia ja poista lampun osat mahdollisuuksien mukaan käsineet kädessä. Sulje osat muovipussiin ja vie ne paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Älä käytä imuria.
 • * Kompaktit loistelamput hävitetään erikoisjätteenä, ne on vietävä paikalliselle jäteviranomaiselle kierrätykseen. Euroopan valaisinvalmistajat ovat luoneet järjestelmän, jolla voidaan kierrättää esimerkiksi elohopeaa, muita metalleja ja lasia.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita