Ilmanpuhdistin, Series 3000

  Ilmanpuhdistin, Series 3000

  Hengitä vapaammin

  Astma ja allergiat ovat yhä tavallisempia. Joka viides suomalaisista kärsii siitepölyallergiasta. Monet uskovat olevansa suojassa saasteilta kotona, mutta sisäilma on usein huomattavasti epäpuhtaampaa kuin ulkoilma. Huono sisäilma vaikuttaa keneen tahansa, mutta erityisen haitallinen vaikutus sillä on riskialttiisiin ryhmiin, kuten raskaana oleviin naisiin, pikkulapsiin, kroonisista keuhkosairauksista kärsiviin ja ikäihmisiin. Philips-ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,97 % tavallisimmista ilmassa olevista allergeeneista ja 99,9 % ilman bakteereista ja tietyistä viruksista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 499,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ilmanpuhdistin, Series 3000

Huoneen koko: enintään 95 m², Poistaa jopa 0, 02 µm:n hiukkaset, Erityinen allergeenitila, ECARFin testaama ja sertifioima AC3256/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Hengitä vapaammin

Jokaisella henkäyksellä on väliä – puhtaampi sisäilma tukee terveyttä

 • Edistyksellinen NanoProtect S3 -suodatin

  Edistyksellinen NanoProtect S3 -suodatin

  Erityisen paksu NanoProtect-suodatin ja aktiivihiilisuodatin ovat muotoiltu siten, että ne puhdistavat ilman hiukkasia erittäin tehokkaasti ja toimivat pitkään.

 • Erityinen allergiatoiminto

  Erityinen allergiatoiminto

  Erityisesti suunniteltu allergiatoiminto poistaa erittäin tehokkaasti ilman tavallisimpia allergeeneja, kuten siitepölyä.

 • Numeerinen näyttö kertoo ilmanlaadusta reaaliajassa

  Numeerinen näyttö kertoo ilmanlaadusta reaaliajassa

  Numeerinen näyttö esittää PM2,5-hiukkaset, kuten hienon pölyn, savun, pölypunkit ja lemmikkieläinten hilseen. Lisäksi laitteessa on selkeä merkkivalo, joka kertoo ilmanlaadun tason viisiportaisella asteikolla terveellisestä erittäin epäterveelliseen (sinisestä punaiseen). Sekä numeerinen näyttö että merkkivalo osoittavat ilmanlaadun muutokset reaaliajassa.

 • Automaattinen suojavaroitus kertoo tarkasti, koska suodatin on vaihdettava

  Automaattinen suojavaroitus kertoo tarkasti, koska suodatin on vaihdettava

  Edistyksellinen AeraSense-tekniikka laskee suodattimen käyttöiän tarkasti sisäilman epäpuhtauksien, ilmavirran ja käyttöajan mukaan. Automaattinen suojavaroitus ilmoittaa, kun suodatin on aika vaihtaa. Jos suodatinta ei vaihdeta ajoissa, laite lakkaa toimimasta, koska suodatin ei enää pysty toimimaan tehokkaasti. Hengitysilmasi on siis aina puhdasta.

 • Erityinen yöasetus

  Erityinen yöasetus

  Ilmanpuhdistimessa on asetus, joka hidastaa puhaltimen nopeutta ja alentaa äänitasoa yön ajaksi. Voit myös tarvittaessa sammuttaa valon.

 • Tarkkailee ilmaa ja puhdistaa sen automaattisesti

  Tarkkailee ilmaa ja puhdistaa sen automaattisesti

  Ammattilaistason tunnistimia vastaava Philips AeraSense -tekniikka tunnistaa erittäin tehokkaasti pienetkin muutokset sisäilmassa. Se tarkkailee jatkuvasti ilmanlaatua ja säätää tuulettimen nopeutta automaattisesti havaitessaan muutoksia ilmanlaadussa.

 • Puhdistaa tehokkaasti jopa 95 m2:n huoneen

  Aerodynamiikkaan pohjautuva Vitashield IPS ja erittäin paksu NanoProtect HEPA -suodatin tuottavat tunnissa jopa 393 m3 puhdasta ilmaa. Laitteen teho riittää siis jopa 95 m2:n kokoiseen huoneeseen. Suodatus poistaa tehokkaasti jopa 0,02 µm:n* kokoiset pienhiukkaset eli yli 100 kertaa PM2.5-hiukkasia pienemmät hiukkaset. Se poistaa myös 99,97 %* tavallisista ilman mukana kulkeutuvista allergeeneista, 99,9 % bakteereista sekä joitakin viruksia, kuten H1N1-virukset*. Laite suojaa myös haitallisilta kaasuilta, kuten formaldehydiltä, tolueenilta ja TVOC-yhdisteiltä.

 • Sertifioijat tai testaajat: AHAM, ECARF ja Airmid

  Philips Series 3000 -ilmanpuhdistin on Euroopan allergiatutkimuskeskuksen (ECARF) huolellisesti testaama ja sertifioima.

 • Kosketustunnistimella varustettu käyttöliittymä ja suuri numeronäyttö

  Kosketustunnistimella varustettu käyttöliittymä ja suuri numeronäyttö

 • Ilmoitus suodattimen vaihtotarpeesta

  Epäpuhtauksien määrästä ja ilmanpuhdistuksen käytöstä riippuen NanoProtect S3 -suodattimen ja aktiivihiilisuodattimen käyttöikä on noin kaksi vuotta. Voit ostaa uusia suodattimia joko jälleenmyyjältäsi tai Philips Shopista. Laitteen näyttöön tulee ilmoitus, kun on aika vaihtaa suodatin. Jos suodatinta ei vaihdeta ajoissa, ilmanpuhdistin lakkaa automaattisesti toimimasta. Esisuodatin on puhdistettava kolmen kuuka

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • CADR-arvo (savu): ulkopuolisen tahon AHAM-standardin mukaisesti testaama
 • 20 nanometriä: Testaaja IUTA. Maailman terveysjärjestön (WHO) vuoden 2008 mikrobiologisia riskejä arvioivan Microbiological Risk Assessment Report -raportin mukaan lintuinfluenssavirus, ihmisten influenssavirukset, hepatiittivirukset ja SARS-koronavirus sekä legionellabakteeri ovat yli 20 nanometrin (0,00002 mm) kokoisia.
 • Poistaa 99,97 % hiukkasista: ulkopuolisen laboratorion vuonna 2015 suorittama testi

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita