makuuhuoneen ilmanpuhdistin

  makuuhuoneen ilmanpuhdistin

  Aina puhdasta ilmaa

  Philipsin ilmanpuhdistimessa on ainutlaatuinen 6-vaiheinen ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa ja steriloi haitalliset tekijät. Aktiivihappi puhdistaa zeoliittisuodatinta jatkuvasti varmistaen loistavan, pitkäkestoisen tuloksen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Aina puhdasta ilmaa

itsepuhdistuvalla 6-vaiheisella ilmanpuhdistusjärjestelmällä

 • Zeoliittisuodatin puhdistuu aktiivihapen ansiosta itsestään

  Zeoliittisuodatin puhdistuu aktiivihapen ansiosta itsestään

  Koronavarauslaitteen luoma aktiivihappo läpäisee zeoliittisuodattimen, jossa se hapettaa vangitut kaasut ja tekee ne vaarattomiksi. Tämän prosessin ansiosta zeoliittisuodatin puhdistuu jatkuvasti ja sitä voi käyttää useiden vuosien ajan.

 • Suoristuskyky säilyy jopa 5 vuotta

  Suoristuskyky säilyy jopa 5 vuotta

  6-vaiheisen ilmanpuhdistusjärjestelmän suorituskyky säilyy jopa 5 vuotta. Ainutlaatuisen avoimen rakenteen ansiosta 3-vaiheisen ElectroClean-hiukkassuodattimen toiminta on jatkuvasti tehokasta. Se pystyy keräämään hiukkaset tehokkaasti pidempään, tukkeutumatta. 2-vaiheinen zeoliittisuodatin vangitsee kaasut ja hajut, jotka aktiivihappi hapettaa puhdistaen zeoliittisuodatinta jatkuvasti.

 • Ainutlaatuinen tekniikka erittäin kosteisiin olosuhteisiin (>90 %)

  Ainutlaatuinen tekniikka erittäin kosteisiin olosuhteisiin (>90 %)

  2-vaiheinen zeoliittisuodatin valmistetaan korkealaatuisesta zeoliitista, joka vangitsee tehokkaasti kaasuja ja hajuja, mutta ei vesimolekyylejä. Tämän ansiosta se pystyy vangitsemaan kaasuja ja hajuja myös erittäin kosteissa olosuhteissa (jopa 90 %).

 • 3-vaiheinen ElectroClean-suodatin poistaa yli 99 % hiukkasista

  3-vaiheinen ElectroClean-suodatin poistaa yli 99 % hiukkasista

  3-vaiheinen ElectroClean-hiukkassuodatin toimii kolmella tavalla. Ensiksi esisuodatin kerää suurimmat hiukkaset, kuten eläinallergeenit (karvat ja kuolleen ihokudoksen) ja huonepölyallergeenit. Toiseksi koronavarauslaite aiheuttaa varauksen esisuodattimen läpäisseisiin hienompiin hiukkasiin, kuten bakteereihin ja viruksiin. Kolmanneksi sähköstaattinen saostussuodatin (Electro-Static Precipitation, ESP) kerää varaukselliset hiukkaset pinnalleen ja pitää ne turvallisesti vangittuina. Normaalissa käytössä taloudellinen ESP-hiukkassuodatin täytyy vaihtaa vain viiden vuoden välein.

 • 2-vaiheinen zeoliittisuodatin poistaa tehokkaasti kaasut ja hajut

  2-vaiheinen zeoliittisuodatin poistaa tehokkaasti kaasut ja hajut

  2-vaiheisessa korkealaatuisessa zeoliittisuodattimessa hyödynnetään kehittynyttä nanoeristettyä katalyyttistä hapetustekniikkaa (Nano-Confined Catalytic Oxidization, NCCO). Suodatin vangitsee monenlaiset kaasut ja hajut ja neutraloi ne suodattimen läpi kulkevan aktiivihapen avulla. Perinteisiin aktiivihiilisuodattimiin verrattuna korkealaatuinen zeoliittisuodatin toimii luotettavammin eri kosteusolosuhteissa, ja koska aktiivihappi puhdistaa sitä, sen käyttöikä on jopa 5 vuotta.

 • Bakteerien ja virusten välitön sterilointi

  Bakteerien ja virusten välitön sterilointi

  Koronavarauslaitteen luoma aktiivihappi steriloi ESP-hiukkassuodattimeen vangitut haitalliset bakteerit ja virukset.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita