Sääkelloradio

  Sääkelloradio

  Säätietoja napin painalluksella

  Henkilökohtainen sääennustaja. Laitteessa on graafiset sääanimaatiot ja moniväriset ilmaisimet, FM-radio ja kaksi lempeää herätysääntä. Älykkäät, mutta yksinkertaiset toiminnot aloittavat päiväsi miellyttävästi! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Säätietoja napin painalluksella

 • Monivärinen säätilan merkkivalo

  Monivärinen säätilan merkkivalo

  Säätilan merkkivalon väri vaihtelee säätilan mukaan. Voit tarkistaa säätilan, vaikka et olisi kelloradion lähellä: oranssi osoittaa päivän olevan aurinkoinen, sininen pilvisyyden ja violetti sateen.

 • Sisätilan lämpötilannäyttö

  Sisätilan lämpötilannäyttö

  Säätietoja napin painalluksella. Philips-kelloradio näyttää ajantasaiset lämpötilatiedot. Sen älykäs lämpötilan tunnistin näyttää sisälämpötilan milloin tahansa.

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Uniajastin sammuttaa radion automaattisesti määritettynä aikana.

  Uniajastimella radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava radiokanava nukkumaan mennessäsi. Philips-radio jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit nukahtaa tuttuun radioääneen ilman, että virta jää turhaan päälle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita