Sää-herätyskello

  Sää-herätyskello

  Henkilökohtainen meteorologi

  Aloita päiväsi oikein - joka päivä! Pienessä AJ290-kelloradiossa on radio-ohjattu kello sekä graafiset, värikkäät ja valaistut sääennustekuvakkeet. Luotettava meteorologisi huolehtii täsmällisyydestäsi!

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Henkilökohtainen meteorologi

ja langaton ulkolämpötilan tunnistin

 • Monivärinen säätilan merkkivalo

  Monivärinen säätilan merkkivalo

  Säätilan merkkivalon väri vaihtelee säätilan mukaan. Voit tarkistaa säätilan, vaikka et olisi kelloradion lähellä: oranssi osoittaa päivän olevan aurinkoinen, sininen pilvisyyden ja violetti sateen.

 • Sisä- ja ulkolämpötilan näyttö

  Sisä- ja ulkolämpötilan näyttö

  Säätietoja napin painalluksella. Philips-kelloradio näyttää ajantasaiset lämpötilatiedot. Sen älykäs lämpötilan tunnistin näyttää ulkolämpötilan milloin tahansa.

 • Laitteen kosteusmittari näyttää sisätilan ilmankosteuden

  Laitteen kosteusmittari näyttää sisätilan ilmankosteuden

  Philips-kelloradio näyttää ajantasaiset suhteellisen ilmankosteuden tiedot. Sen älykäs tunnistin näyttää sisätilan ilmankosteuden milloin tahansa.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Herätyksen toisto

  Herätyksen toisto

  Philipsin kelloradion torkkutoiminnon ansiosta unien jatkaminen ohi herätysajan onnistuu turvallisesti. Voit nukkua vielä hetken ennen uutta herätystä, kun painat herätyksen toistopainiketta, herätys toistuu yhdeksän minuutin kuluttua. Näin voit jatkaa aina siihen asti, kunnes suljet herätystoiminnon kokonaan.

 • Tyylikäs, kompakti laite, joka voi olla pöydällä tai seinällä

  Tyylikäs, kompakti laite, joka voi olla pöydällä tai seinällä

  Kompakti ja monipuolinen Philips-äänentoistojärjestelmä on suunniteltu sulautumaan kotisi sisustukseen. Äänentoistojärjestelmän alaosassa on jalusta, joten järjestelmä pysyy tukevasti hyllyllä tai kaapin päällä. Myös seinäkiinnitettynä käytössäsi on vapaasti seisovan jalustan vapaus.

 • Säädettävä näytön kirkkaus

  Säädettävän näytön kirkkauden ansiosta voit mukauttaa näyttöä tarvittaessa.

 • Herätysajan näyttö näyttää herätysajan

  Herätysajan näytössä näkyy aina sekä kellonaika että herätysaika. Näin käyttäjän ei tarvitse tarkistaa herätysaikaa erikseen painiketta painamalla. Herätysajan näytöstä käyttäjä näkee jatkuvasti, että herätys on päällä ja oikeaan aikaan asetettu.

 • Lempeä herätys

  Herätystoiminnon merkkiäänikuvion äänten määrä lisääntyy vähitellen. Herätysaikana ensimmäisten 30 sekunnin ajan merkkiäänikuviossa on yksi merkkiääni, sen jälkeen kaksi merkkiääntä 30 sekunnin ajan, kolme merkkiääntä seuraavien 30 sekunnin ajan ja neljä merkkiääntä seuraavien 30 sekunnin ajan. Kahden minuutin kuluttua merkkiääni toistuu jatkuvasti. Aloita päiväsi lempeästi!

 • Digitaalisessa radio-ohjatussa kellossa on tarkat aika-asetukset

  Radio-ohjattu kello synkronoituu automaattisesti paikallisen radiolähetyksen standardiaikaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia aika-asetustesi tarkkuudesta eikä kellonajan siirroista. Tarkka aika varmistetaan päivittäin, tai kun kelloon on kytketty virta. Voit olla varma täsmällisyydestäsi!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita