Kelloradio

  Kelloradio

  Puhuva herätyskello, jossa äänivahvistus

  Nämä kelloradiot vievät vähemmän tilaa ja näyttävät paljon sievemmiltä kuin tavalliset kelloradiot, mutta toimivat silti yhtä luotettavasti.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Puhuva herätyskello, jossa äänivahvistus

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • Kuuntele AM/FM-radiota

  Kuuntele AM/FM-radiota
 • Herää uuteen päivään uudella tavalla

  Rooster-herätys on erilainen ja hauska tapa herätä aamulla. Käyttäjä voi halutessaan valita radioherätyksen tai perinteisen äänimerkkiherätyksen, ja myös herätysajan ja -tyylin voi määrittää. Kun Rooster-herätys valitaan, herätyskellon näyttöön tulee kukon kuva, ja herätysääntä voi kokeilla esittelytilassa. Rooster-herätyksen kimakka kukonkiekaus tuo piristystä ja vaihtelua aamurutiiniin.

 • Aika ja herätys tulevat aina oikein äänivahvistuksella

  Äänivahvistus on elektroninen ääni, joka kertoo käyttäjälle käytössä olevan herätyskellon toiminnon. Kun herätyskellon painiketta painetaan, elektroninen ääni ilmoittaa käyttäjälle, onko kyseessä kellonajan asetus, herätysajan asetus vai herätyksen asetus. Äänivahvistusta käytettäessä herätysajat ja toiminnot tulevat juuri oikein valituiksi. Käyttäjä pysyy aina ajan tasalla!

 • Herätysajan näyttö näyttää herätysajan

  Herätysajan näytössä näkyy aina sekä kellonaika että herätysaika. Näin käyttäjän ei tarvitse tarkistaa herätysaikaa erikseen painiketta painamalla. Herätysajan näytöstä käyttäjä näkee jatkuvasti, että herätys on päällä ja oikeaan aikaan asetettu.

 • Merkkivalo vilkkuu, kun paristojen virta on vähissä

  Tiedät, milloin akut on ladattava tai paristot vaihdettava.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita