Kelloradio

  Kelloradio

  Herää DAB+ -radion kirkkaaseen ja häiriöttömään ääneen

  Herää musiikkiin, jota voi toistaa useista lähteistä Philipsin AJB3552/12-kelloradiosta, jossa on suuri LCD-näyttö. Kiinteän, kirkkaan ja häiriöttömän DAB-radion ansiosta voit kuunnella useampia kanavia ja nauttia virkistävästä musiikista. Eteen sijoitettujen kolmen valitsimen avulla asetat ajan ja herätyksen vaivattomasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kelloradio

Suuri näyttö, Digitaalinen DAB+/FM-viritin, Herätys, Ajan ja hälytyksen varmistus AJB3552/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Herää DAB+ -radion kirkkaaseen ja häiriöttömään ääneen

 • DAB- ja FM-yhteensopivuus lisää valinnanvaraa

  DAB- ja FM-yhteensopivuus lisää valinnanvaraa

  Analogisten FM-lähetysten lisäksi kuuluva DAB-digitaaliradio (Digital Audio Broadcasting) on uusi tapa lähettää radio-ohjelmia maanpäällisen lähetinverkon kautta. Se tarjoaa kuuntelijalle enemmän vaihtoehtoja ja tietoa, ja sen lähetysääni on kirkas ja häiriötön. Tekniikan ansiosta vastaanotin voi lukkiutua voimakkaampaan tarjolla olevaan signaaliin. DAB-digitaaliasemien lähetystaajuuksia ei tarvitse muistaa, vaan ohjelma haetaan aseman nimen perusteella.

 • Automaattisesti himmentävä valon tunnistin luo miellyttävän katseluelämyksen

  Automaattisesti himmentävä valon tunnistin luo miellyttävän katseluelämyksen

  Voit lukea näytöä selkeästi mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Sisäänrakennettu valon tunnistin havaitsee ympäristön valaistuksen voimakkuuden ja säätää näytön kirkkautta niin, että siitä on selkeä lukea. Päiväsaikaan tai voimakkaassa valaistuksessa kirkkaus voimistuu automaattisesti niin, että näet helposti lukea runsaassa valossa. Yöllä tai hämärässä valaistuksessa näytön kirkkaus vähenee, jotta näytön katseleminen on miellyttävää ja häikäisy ei häiritse unta.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Automaattinen ajan synkronointi varmistaa ajan tarkkuuden vaivattomasti

  Automaattinen ajan synkronointi varmistaa ajan tarkkuuden vaivattomasti

  Kelloradiosi automaattisen ajanasetustoiminnon ansiosta sinun ei koskaan tarvitse asettaa aikaa. Kello synkronoituu automaattisesti radiosignaalien avulla, myös silloin kun sen virta on katkaistu. Se päivittää ajan minuutin kuluessa, aina kun aika pitää päivittää ja synkronoi ajan säännöllisesti radiosignaalien avulla niin, että aika on aina asetettu oikein. Voit luottaa, että Philips-laitteesi näyttää oikeaa aikaa myös silloin, kun otat tuotteen ensimmäistä kertaa pakkauksestaan tai sähkökatkon aikana. Ajan näyttö on luotettavaa ja vaivatonta.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Suuri taustavalaistu LCD-näyttö helpottaa näkemistä hämärässä

  Taustavalaistun LCD-näytön ansiosta käyttö on helppoa hämärässäkin, ja näet tiedot selkeästi yhdellä silmäyksellä.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää suosikkikanavaasi tai summeriin

  Herää radiokanavan musiikkiin tai summerin ääneen. Aseta Philips-kelloradio herättämään käyttämällä viimeksi kuuntelemaasi radiokanavaa tai summeria. Herätysaikana Philips-kelloradio avaa automaattisesti kyseisen radiokanavan tai käynnistää summeriherätyksen.

 • Kirkas ja häiriötön kuunteluelämys digitaaliradiolla

  Kirkas ja häiriötön kuunteluelämys digitaaliradiolla

  Analogisten FM-lähetysten lisäksi kuuluva digitaaliradio on uusi tapa lähettää radio-ohjelmia maanpäällisen lähetinverkon kautta. Se tarjoaa kuuntelijalle enemmän vaihtoehtoja ja tietoa, ja sen lähetysääni on kirkas ja häiriötön. Tekniikan ansiosta vastaanotin voi lukkiutua voimakkaimpaan tarjolla olevaan signaaliin. Digitaaliasemien lähetystaajuuksia ei tarvitse muistaa, vaan ohjelma haetaan aseman nimen perusteella.

 • Ajan ja herätyksen asettaminen on helppoa ilman ohjeitakin

  Ajan ja herätyksen asettaminen on niin helppoa, ettei pikaopasta tai käyttöopasta välttämättä tarvitse katsoa. Kelloradion kosketuspainikkeilla asettaminen sujuu kuin itsestään.

 • Säädettävä torkkutoiminto antaa aikaa torkahtaa

  Nauti ja nukahda vielä hetkeksi aamuina, joina herääminen tuntuu vaikealta. Kun herätyskello soi, voit painaa herätyksentoistopainiketta ja saat 5 minuuttia lisäaikaa. Jos haluat torkahtaa vähän pidemmäksi aikaa, paina painiketta kahdesti ja saat 10 minuuttia lisäaikaa, tai kolmesti ja voit nukkua vielä 15 minuuttia. Tai paina kerralla 6 kertaa ja saat nukkua vielä puoli tuntia. Voit ottaa vielä niin monet torkut kuin haluat, kunhan herätystä ei ole sammutettu. Saat tarvitsemasi lisäminuutit unta ja voit olla varma, että herätyskello soi vielä uudestaan.

 • Uniajastin sammuttaa radion automaattisesti määritettynä aikana.

  Uniajastimella radiokanavan voi määrittää sammumaan tietyn ajan kuluttua. Sinun tarvitsee vain määrittää aika (enintään 1 tunti) ja valita kuunneltava radiokanava nukkumaan mennessäsi. Philips-radio jatkaa toistamista määritetyn ajan loppuun ja siirtyy sitten virransäästötilaan (valmiustilaan). Voit nukahtaa tuttuun radioääneen ilman, että virta jää turhaan päälle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita