Kelloradio

  Kelloradio

  Anna lempimusiikkisi ja -kuviesi herättää itsesi

  Haluaisitko herätä pirteänä uuteen päivään läheisesi valokuvan viereltä tai lempikappaleita tai luonnon ääniä kuunnellen? Philips-kelloradion avulla voit katsella valokuvia ja kuunnella musiikkia SD-kortilta. Musiikkia kuulet myös kiinteästä FM-radiosta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Anna lempimusiikkisi ja -kuviesi herättää itsesi

 • Herää luonnonääniin ja aloita päiväsi virkeänä

  Herää luonnonääniin ja aloita päiväsi virkeänä

  Monissa herätyskelloissa on useita herätysvaihtoehtoja. Tämän Philips-kelloradion erikoisuus on radion ja perinteisen summeriherätyksen lisäksi luonnonäänet. Tässä kelloradiossa on kaikki tarvitsemasi, halusitpa herätä rauhallisesti luonnonääniin tai lempimusiikkiisi.

 • Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Valmiin rentoutumismusiikin avulla nukahdat rauhallisesti

  Rentoudu tai nukahda rauhoittaviin ääniin. Philipsin kelloradioon on ladattu erilaisia rentoutusmusiikkikappaleita. Valitse esimerkiksi hiljainen sade, meren aallot tai kylpylämusiikki ja rentoudu.

 • Herää aamuun miellyttävästi

  Herää aamuun miellyttävästi

  Aloita aamu miellyttävästi heräämällä asteittain kovenevaan herätysääneen. Normaalit herätysäänet ovat yleensä liian hiljaisia tai epämiellyttävän kovia, jolloin säpsähdät ikävästi hereille. Valitse herätysääneksi suosikkimusiikkisi, radioasema tai hälytysääni. Äänenvoimakkuus kasvaa vähitellen miellyttävän hiljaisesta sopivan kovaksi, jotta heräät rauhallisesti.

 • Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-viritin esiasetuksineen

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa Philips-äänentoistojärjestelmän musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Kaksi herätysaikaa

  Kaksi herätysaikaa

  Philipsin äänentoistojärjestelmässä on kaksi herätysaikaa. Voit määrittää itsellesi ja kumppanillesi eri herätysajat.

 • 8,9 cm (3,5") ajan, päivämäärän ja radiotietojen näyttö

  8,9 cm (3,5") ajan, päivämäärän ja radiotietojen näyttö

  Sisältö on helposti luettavissa 8,9 cm (3,5") tarkassa värinäytössä. Nyt voit lukea kellonajan, päiväyksen ja radiokanavien tiedot helposti. Voit myös määrittää suosikkivalokuvasi taustakuvaksi.

 • Kuuntele musiikkia tai radiota kuvien katselun aikana

  Kuuntele musiikkia tai radiota kuvien katselun aikana

  Voit katsella valokuvia samaan aikaan, kun kuuntelet lempimusiikkiasi tai FM-radiokanavaa. Valitse valikosta kuvan ja musiikin toistaminen yhdessä ja nauti molemmista samanaikaisesti. Philips-kelloradiossa on USB-portti ja SD-muistikorttipaikat, joten voit toistaa MP3- ja WMA-musiikkia kelloradiolla ja katsella kuvia LCD-näytössä.

 • Katsele suosikkikuviasi ja diaesityksiäsi yöpöydällä

  Katsele suosikkikuviasi ja diaesityksiäsi yöpöydällä

  Tallenna suosikkivalokuvasi SD-kortille ja näytä ne diaesityksenä Philips-kelloradiossa. Tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit katsella digitaalivalokuvia helposti SD-korttipaikasta. Aseta muistikortti Philips-kelloradioon, digitaalivalokuvat näytetään suoraan laitteessa. Nyt voit muistella hienoja hetkiä perheen ja ystävien kanssa milloin haluat!

 • SD-korttipaikka valokuvien katseluun tai MP3-musiikin kuunteluun

  SD-korttipaikka valokuvien katseluun tai MP3-musiikin kuunteluun

  Philips-kelloradiossa on SD-muistikorttipaikka, jonka avulla voit toistaa MP3-musiikkia kelloradion kaiuttimista.

 • Anna läheisesi kuvan herättää sinut

  Anna läheisesi kuvan herättää sinut

  Tässä Philips-kelloradiossa voit helposti määrittää suosikkivalokuvasi kellon taustakuvaksi. Herätessäsi näet sekä kellonajan että rakkaimpiesi valokuvan yöpöydällä. Mukava tapa aloittaa uusi päivä!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita