Fidelio

Philips Fidelio

Langaton A2-Hi-Fi-vastaanotin

  Philips Fidelio

  Langaton A2-Hi-Fi-vastaanotin

  Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

  100 watin tehoinen Philips Fidelio Wireless Hi-Fi -vastaanotin tuo hifimusiikin kaiuttimiisi. Voit selata ja toistaa musiikkia kannettavalla Android- tai Apple-laitteellasi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Langaton A2-Hi-Fi-vastaanotin

Tee Hi-Fi-järjestelmästä langaton, 160 W, kiinteä vahvistin, Digitaalinen/analoginen tulo, SUB-lähtö AW2000/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

Hulluna ääneen

 • Helppo asennus, vaivaton käyttö

  Helppo asennus, vaivaton käyttö

  Helppo asennus ja vaivaton käyttö. Yksinkertainen asennus - Plug & Play -tuote

 • AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  Sovellus on saatavana Apple App Storesta ja Google Playsta. Se tunnistaa automaattisesti mobiililaitteet ja muut yhteensopivat laitteet, jotka on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon. Hallitse musiikin toistoa, äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia sekä käytä verkkomusiikkipalveluja ja Internet-radiota laitteesta ja huoneesta riippumatta.

 • Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Kun tilaat verkkomusiikkipalvelun, voit nauttia loputtomasti hyvästä musiikista uusimpia julkaisuja myöten. Voit kuunnella musiikkia milloin ja missä tahansa Internet-yhteydellä. Philips Wireless Hi-Fi -järjestelmän ansiosta voit käyttää verkkomusiikkipalvelua myös ilman tietokonetta.

 • Tuhansia ilmaisia internet-radiokanavia

  Tuhansia ilmaisia internet-radiokanavia

  Voit kuunnella musiikkia kaikkialta maailmasta. Kuuntele yli 30 000 internet-radioasemaa ja laajenna musiikkivalikoimaasi.

 • Kiinteä vahvistin varmistaa parhaan äänenlaadun

  Vahvistin kuuluu subwoofer-yksikön sisäiseen liitäntäpiiriin, joten subwooferin ja vahvistimen välille ei tarvita lisäjohtoja. Myös yksikön akustiikka on suunniteltu niin, että äänet ovat mahdollisimman vaikuttavia. Basso on syvä ja jykevä ja vahvistin varmistaa ihanteellisen tehotason.

 • Kokonaisteho 2 x 50 W RMS / 100 W

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Subwooferin lähtöliitäntä subwooferin liittämiseksi ja basson syventämiseksi

  Wireless Hi-Fi -järjestelmän takana on lähtöliitäntä, johon voit liittää subwooferin kaiuttimien bassoäänten parantamiseksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita