Fidelio

Philips Fidelio

Langattomat A9-Hi-Fi-kaiuttimet

  Philips Fidelio

  Langattomat A9-Hi-Fi-kaiuttimet

  Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

  Philips Fidelio Wireless Hi-Fi -kaiuttimilla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti huippuluokan äänenlaadulla. 6 Hi-Fi-kaiutinelementtiä takaavat voimakkaan äänen ja upean stereotoiston. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio Langattomat A9-Hi-Fi-kaiuttimet

Huippulaadukas stereoääni, 100 W, 6 Hi-Fi-kaiutinelementtiä, Digitaalinen/analoginen tulo AW9000/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Kaikki musiikkisi autenttisella äänentoistolla – langattomasti.

Hulluna ääneen

 • AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  AirStudio+ Lite musiikin toistamiseen mobiililaitteesta

  Sovellus on saatavana Apple App Storesta ja Google Playsta. Se tunnistaa automaattisesti mobiililaitteet ja muut yhteensopivat laitteet, jotka on yhdistetty kotisi Wi-Fi-verkkoon. Hallitse musiikin toistoa, äänenvoimakkuutta ja ääniasetuksia sekä käytä verkkomusiikkipalveluja ja Internet-radiota laitteesta ja huoneesta riippumatta.

 • Laaja stereoääni suunnatulla kaiuttimella

  Laaja stereoääni suunnatulla kaiuttimella

  Kaiuttimissa on tarkoin suunnatut ammattilaistason Hi-Fi-kaiutinelementit, jotka tuottavat erittäin laajan ja vangitsevan äänikentän. Kaiutinelementtien sijoittelu takaa ylivoimaisen ja dynaamisen äänenlaadun koko huoneessa. Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta kaiuttimet sulautuvat huomaamattomasti sisustukseen.

 • Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Nauti verkkomusiikkipalvelusta loputtomasti

  Kun tilaat verkkomusiikkipalvelun, voit nauttia loputtomasti hyvästä musiikista uusimpia julkaisuja myöten. Voit kuunnella musiikkia milloin ja missä tahansa Internet-yhteydellä. Philips Wireless Hi-Fi -järjestelmän ansiosta voit käyttää verkkomusiikkipalvelua myös ilman tietokonetta.

 • Kuuntele tuhansia Internet-radiokanavia

  Kuuntele tuhansia Internet-radiokanavia

  Fidelio Wireless Hi-Fi -järjestelmällä voi kuunnella yli 30 000 Internet-radiokanavaa. Laajenna musiikkielämystäsi etsimällä kanavia musiikkilajin tai maan mukaan ja valitse suosikkisi valtavasta valikoimasta. Voit valita minkä tahansa kanavan helposti Fidelio Wireless Hi-Fi -järjestelmän suorasoittopainikkeella.

 • Autenttinen ääni 6 audiofiilitason kaiutinelementin ansiosta

  Autenttinen ääni 6 audiofiilitason kaiutinelementin ansiosta

  Kussakin kaiuttimessa on kolme audiofiilitason Hi-Fi-muunninta - kaksi keskialueen bassokaiutinta keskimmäisen muuntimen molemmin puolin tuottavat vangitsevan ja dynaamisen äänen

 • Monipuoliset digitaaliset ja analogiset tulot

  Monipuoliset digitaaliset ja analogiset tulot

  Langattoman suoratoiston lisäksi kaiuttimessa on monipuoliset digitaaliset ja analogiset tuloliitännät. Yhdistä televisioon, Blue-ray-soittimeen, pelikonsoliin tai muuhun mediasoittimeen ja nauti autenttisesta äänentoistosta Philips-kaiuttimista

 • Upea viimeistely ja optimaalinen akustiikka

  Upea viimeistely ja optimaalinen akustiikka

  Puiset kaiutinkotelot takaavat optimaalisen akustisen suorituskyvyn. Optimoidut bassorefleksikaiutinkotelot tehostavat bassoäänten syvyyttä ja luovat isojen kaiuttimien tunnun. Kullatut liittimet varmistavat ylivoimaisen äänisignaalin siirron, ja lujan ja ruostumattoman rakenteensa ansiosta ne ovat ihanteellinen valinta korkealaatuiseen laitteistoon.

 • Monipuolinen sijoittelu sopii kaikkiin koteihin

  Monipuolinen sijoittelu sopii kaikkiin koteihin

  Langaton Hi-Fi-kaiutin sopii älykkään muotoilunsa ansiosta kaikkiin sisustuksiin. Alumiininen ylälevy on kestävä ja tyylikäs, ja se sopii mainiosti yhteen kaiuttimen hienon kangasmateriaalin kanssa.

 • Nopea ja helppo asennus

  Fidelio Wireless Hi-Fi -kaiuttimen asennus sujuu helposti vain viidessä minuutissa. Koska Fidelio-kaiuttimen asentaminen on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, voit aloittaa sen käyttämisen saman tien. Ja mikä parasta, Fidelio-järjestelmä ohjaa asennusta selkeästi ja miellyttävästi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Napster on saatavana vain Saksassa ja Iso-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita