CD Soundmachine -soitin

  CD Soundmachine -soitin

  MP3 CD -toisto

  Kun pidät tämän soittimen mukana, kaikki kyllä kuulevat milloin olet tulossa. Kannettava soitin, jolla voit toistaa sekä tavalliset että pienikokoiset (MP3-)CD-levyt. Soittimessa on myös digitaalinen viritin ja korttelin kaikumaan pistävä ääniteho. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3 CD -toisto

 • 10 tuntia MP3 CD -musiikkia

  10 tuntia MP3 CD -musiikkia

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Monitoiminen nestekidenäyttö

  Monitoiminen nestekidenäyttö
 • Kappaleiden ja radiokanavien valinta helppokäyttöisellä näppäimistöllä

  Helppokäyttöinen näppäimistö on puhelinta muistuttava numeronäppäimistö, josta CD-kappaleita tai radion esiasetuskanavia on helppo valita ja radiokanavia on kätevä virittää. Näppäimistö on laitteen etupuolella, ja valinnat ja ohjelmointi onnistuvat mukavasti kymmenestä numeropainikkeesta yhdellä painalluksella. Voit valita tietyn kappaleen tai radioaseman painamalla kappaleen numeroa tai aseman pikavalintanumeroa. Radiokanava puolestaan löytyy helposti näppäilemällä taajuusluvut – kaikki tämä kätevästi helppokäyttöisestä näppäimistöstä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita