Fidelio

Philips Fidelio

SkyQuake Soundbar -kaiutin

  Philips Fidelio

  SkyQuake Soundbar -kaiutin

  Astu uuteen ulottuvuuteen

  Koe täysin uusi kuvan ja äänen 3D-maailma Philips Fidelio SkyQuake -äänentoiston ansiosta. Dolby Atmos® ja Ambisound tuottavat vallankumouksellisen viihde-elämyksen lisäämällä ääneen korkeuselementin, jolloin 3D-äänimaailmasta tulee uskomattoman realistinen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio SkyQuake Soundbar -kaiutin

5.1.2-kanavainen langaton subwoofer, Dolby Atmos®, Ambisound-tekniikka, Bluetooth® aptX, AAC ja NFC B8/12 Etsi samanlaisia tuotteita

Astu uuteen ulottuvuuteen

Koe Dolby Atmos® -3D-elokuvaääni

 • 5.1.2-kanavaisella tilaäänellä uskomattoman todentuntuinen 3D-elokuvaääni

  5.1.2-kanavaisella tilaäänellä uskomattoman todentuntuinen 3D-elokuvaääni

  Virtaviivainen Philips Fidelio B8 on 5.1.2-kanavainen soundbar-kaiutin, jonka 18 kaiutinta (10 erittäin herkkää racetrack-elementtiä ja 8 pehmeää diskanttikalottia) takaavat upean äänen. Perinteisen 5.1:n lisäksi laitteessa on 2 patentoitua ylöspäin suunnattua kaiutinta (jokainen koostuu kahdesta racetrack-elementistä ja kolmesta diskanttikaiuttimesta), jotka suuntaavat äänen kattoa kohti ja antavat korkeusvaikutelmaa äänelle. Dolby Atmos®- ja Philipsin Ambisound-tekniikoiden ansiosta B8 tarjoaa mukaansatempaavan 3D-kokemuksen.

 • Dolby Atmos® tarjoaa uudenlaisen korkeusvaikutelman

  Dolby Atmos® tarjoaa uudenlaisen korkeusvaikutelman

  Dolby Atmos® lisää ääneen uudenlaisen korkeusvaikutelman, joka tempaa sinut mukaan toimintaan ja luo täydellisen 3D-ääniympäristön ilmentämällä todentuntuisesti pään yläpuolella liikkuvat kohteet. Tämä tekniikka tuo kaikki äänet uskomattoman selvästi ja yksityiskohtaisesti esiin – hiljaisesta dialogista räiskyvään toimintaan. Tuloksena on ääni, joka luo sykähdyttävän, aistit herättävän kotiteatterielämyksen.

 • Ambisound-tekniikalla laaja tilaääni

  Ambisound-tekniikalla laaja tilaääni

  Philipsin Ambisound-tekniikka tuottaa upean monikanavaisen tilaäänen ja uskomattoman äänimaiseman. Voit nauttia 5.1-kanavaisesta äänestä ilman sijoitteluun, huoneen kokoon ja asennusongelmiin liittyviä hankaluuksia. Et myöskään tarvitse useita kaiuttimia tai johtosotkuja. Ambisound-tekniikka käyttää hyväkseen psykoakustiikkaa, signaalinkäsittelyä ja kaiutinelementtien tarkkaa suuntaamista ja pystyy näin tuottamaan laaja-alaisen 5.1-äänen yhdestä ohuesta soundbar-kaiuttimesta.

 • Erillinen keskikaiutin takaa selkeän äänen

  Erillinen keskikaiutin takaa selkeän äänen

  Useimmissa soundbareissa ei ole erillistä keskikaiutinta, joten ääni ei ole selkeä. Philips Fidelio B8:ssa on kaksi erillistä keskikaiutinta. Keskikanavan oman vahvistimen ansiosta äänisignaalin prosessointitapa on erilainen, joten kuulet elokuvien ja TV-ohjelmien dialogit ja uutiset kirkkaasti ja selkeästi.

 • Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Kristallinkirkkaat äänet ensiluokkaisen pehmeillä diskanttikaloteilla

  Ensiluokkaisen pehmeät diskanttikalotit tarjoavat erittäin selkeän ja vääristymättömän korkeataajuisen äänen. Se mahdollistaa selkeiden korkeiden äänten jakamisen laajemmalle. Philips Fidelio B8:n 45 asteen kulmaan asennetut diskanttikaiuttimet toistavat ääntä sivusuunnassa ja laajentavat siten korkeiden taajuuksien äänialaa. Eteen asennettujen kaiutinelementtien, suunnattujen diskanttikaiuttimien ja Ambisound-tekniikan ansiosta B8 tuottaa laajat ääniefektit.

 • Virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin televisioihin

  Virtaviivainen ja tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin televisioihin

  Tyylikkään elegantti, upeasti viimeistelty ja ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu Philips Fidelio B8 sopii osaksi mitä tahansa kotiteatteriympäristöä. Laadukkaan rungon yksiosainen mukautettava kansi ja etuosan metallisäleikkö sekä timanttileikattu alumiininen näppäimistö tuovat ulkoasuun yhtenäisyyttä. Vain 52 mm paksu soundbar-kaiutin on helppo sijoittaa TV:n alle, ja sen tyylikäs ulkoasu sopii kaikkiin viihdejärjestelmiin ja olohuoneisiin.

 • Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  Nauti Ultra HD -sisällöstä HDMI 4K2K -tekniikalla

  HDMI 4K2K -tekniikassa käytetään HDMI 1.4 -standardia, joka mahdollistaa videosisällön toistamisen Ultra HD -tarkkuudella. Useimmiten tällä tarkkuudella viitataan 4K-tarkkuuteen, joka on suurimmillaan 4 096 x 2 160 pikseliä eli neljä kertaa tavallisen HD-näytön pikselimäärä. Ultra HD pitää sisällään myös pikselimäärältään pienemmän 4K-tarkkuuden (3 840 x 2 160). HDMI 1.4 -standardi tukee molempia tekniikoita. Nykyiset 4K-näytöt asettavat monet kotiteatterijärjestelmät jo lähes samalla viivalle kaupallisten elokuvateattereiden kanssa. Kyseinen standardi on sisällytetty kaiuttimiin, mikä tekee niistä valmiin tulevaisuuden haasteisiin.

 • Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

  Bluetooth® (aptX® ja AAC) musiikin langattomaan suoratoistoon

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Tehokas 220 watin langaton subwoofer takaa syvän ja jymisevän basson

  Philips Fidelio B8:ssa on tehokas 220 watin langaton subwoofer, jonka 8 tuuman alaspäin suunnattu kaiutinelementti tuottaa syvän, voimakkaan basson. Kupolinmuotoinen alusta ehkäisee äänen vaimenemista, kun subwoofer on maton päällä. Lisäksi se syventää ja korostaa bassoääniä entisestään, sillä se heijastaa äänet tasaisesti kaikkiin suuntiin. Tämän langattoman subwooferin voi sijoittaa mihin tahansa – se tuottaa aina syvän bassoäänen tasaisesti koko huoneeseen.

 • Dolby Surround luo 3D-äänen kanavien perussisällöstä

  Dolby Surround -mikseri herättää perinteiset kanavaperustaiset ääniraidat uuteen eloon miksaamalla alkuperäisen 2.0-, 5.1- ja 7.1-sisällön Dolby Atmos® -elämykseksi. Toisin kuin aiemmat aikatasoon perustuvat laajakaistamiksaustekniikat, Dolby Surround -mikseri toimii taajuusalueella, ohjaa taajuuskaistoja erikseen ja tuottaa tilaääntä, jossa äänielementit on sijoitettu tarkasti ja tilan tuntu on entistä parempi. Siten voit nauttia aina mukaansatempaavasta 3D-kuuntelukokemuksesta jopa ilman Dolby Atmos® -ääniraitaa.

 • Dolby TrueHD ja DTS tuottavat hifi-tila-äänen

  Siirry digitaaliaikaan ja ota kaikki irti musiikista ja elokuvista. Dolby TrueHD ja DTS Digital Surround takaavat erinomaisen, käytännössä studioäänityksen tasoisen äänen, joten kuulet taatusti elokuvan äänet sellaisina kuin ne on tarkoitettu. Dolby TrueHD ja DTS Digital Surround vievät kotiteatterisi äänentoiston uudelle tasolle ja tekevät viihde-elämyksestä entistä mukaansatempaavamman.

 • Kaksi HDMI-liitäntää takaavat parhaan Atmos®-kokemuksen

  HDMI-liitännät ovat tärkeitä parhaan Dolby Atmos® -kokemuksen ja -televisiokuvan saavuttamisessa. Philips Fidelio B8:ssa on kaksi HDMI-tuloliitäntää, joten voit liittää videolähteet, kuten Blu-ray-soittimet tai pelikonsolit, suoraan soundbariin. B8:n yhdistäminen televisioon puolestaan onnistuu yksinkertaisesti ja helposti yhden HDMI ARC -lähdön avulla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita