Yhdistämättömät

HalO™-multimedianäyttö

  HalO™-multimedianäyttö

  Paranna näkyvyyttäsi

  Hallitse kustannuksiasi verkon kautta hallittavalla Philipsin 42" HalO™-LCD-näytöllä. Sen runsaat ominaisuudet täyttävät vaativimmatkin näyttövaatimukset. Saat katsojat hämmästymään Philips HalO™ -näytön uskomattomilla väreillä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

HalO™-multimedianäyttö

107cm (42"), multimedia, Full HD BDL4230EC/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Paranna näkyvyyttäsi

ja pidä etulyöntiasemasi

 • Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Koska kauppa käy vuorokauden jokaisena hetkenä, informaatiotaulumme on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Näytöissä on käytetty korkealuokkaisia komponentteja laadun takaamiseksi, joten voit luottaa niiden toimintaan kellon ympäri.

 • Philips HalO™

  Katseen kiinnittävä HalO™-toiminto on ainutlaatuinen ja patentoitu. HalO™ luo mainossisällön ympärille kehän, jonka värin käyttäjä voi määrittää. Väri voi myös vaihtua automaattisesti, jolloin viesti erottuu massasta. Ihanteellinen esimerkiksi jälleenmyynti-, peli- ja hotellikäyttöön sekä muihin käyttösovelluksiin. HalO™ on suunnattu käyttäjille, jotka haluavat digitaalisiin informaatiotauluprojekteihinsa lisäpontta.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattilais-PC:t ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön syvyyttä ja kaapelien määrää. Tämän julkisen näytön takapaneelissa on kätevä Smart insert -lokero, johon useimmat pienikokoiset PC:t mahtuvat. Lisäksi siinä on tilaa tehokkaaseen kaapelien säilytykseen.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

 • Kirkkaus säätyy automaattisesti ympäristön olosuhteiden mukaan

  Näytön asetukset säätyvät ympäristön valaistuksen mukaan ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.

 • Kehittynyt kiinnipalamisen estotoiminto

  Staattiset kuvat voivat jättää LCD-näyttöön haamukuvan. Vaikka LCD-näyttöjen haamukuvat eivät ole pysyviä, ne on hyvä estää varsinkin tiloissa, joissa näyttö on käytössä ympäri vuorokauden.

 • Etähallinta ja -ohjaus RS232-liitännän avulla

  Etähallinnalla käyttäjä voi etähallita ja -säätää näyttöjä RS232-protokollan avulla. CEC (Consumer Electronics Control) -komentojen avulla pystyt hallitsemaan kaikkia verkossa olevia näyttöjäsi milloin tahansa.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita