Yhdistämättömät

LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Sisätiloissa käytettävä julkinen näyttö

  Verkon kautta ohjattavan 42" LCD-näytön avulla saat kulut hallintaan. Käytettiinpä näitä näyttöjä useita vierekkäin tai yksittäin, niissä on paljon ominaisuuksia, jotka täyttävät vaativimmankin käyttäjän vaatimukset. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sisätiloissa käytettävä julkinen näyttö

SmartCard-paikka

 • WXGA-laajakuva, terävä kuva 1366 x 768 -resoluutiolla

  XGA-resoluution laajakuva-LCD-paneelin resoluutio on 1 366 x 768 pikseliä. WXGA-näyttö on lisäksi lomittamaton, mikä varmistaa näytön tavallista paremman suorituskyvyn ja tarkat värit.

 • HDMI-tulo: digitaalinen teräväpiirtoliitäntä yhdellä kaapelilla

  HDMI muodostaa pakkaamattoman digitaalisen RGB-yhteyden kuvalähteen ja kuvaruudun välille. Koska signaalia ei enää tarvitse muuntaa analogiseksi, signaalin laatu säilyy erinomaisena. Korkealaatuisen signaalin ansiosta kuvassa ei näy häiriöitä, ja se näyttää entistä selkeämmältä. HDMI ottaa käyttöön suurimman mahdollisen lähtötarkkuuden vaihtamalla tarvittavia tietoja lähdelaitteen kanssa. HDMI-tulo on täysin yhteensopiva DVI-lähteiden kanssa ja sisältää myös digitaalisen äänen tuen. HDMI käyttää HDCP-kopiointisuojausta.

 • Määritä aloitusasetukset SmartControl-säätimellä

  Kun käytössä on useita verkkoon liitettyjä näyttöjä, niiden aloitusasetuksia on hyvä voida hallita, kun verkkovirta kytketään uudelleen tai se palautuu sähkökatkoksen jälkeen. RS232-liitännän kautta Smart Control mahdollistaa neljä erilaista aloitusasetusta: virtatilan, tulolähteen, äänenvoimakkuustason ja kuvamuodon. Voit määrittää näytön muistamaan virran palautuessa viimeisen tilan tai käyttämään aina tiettyä asetusta.

 • Piilotetut ja lukittavat säätöpainikkeet

  Näytön paikalliset säätimet on sijoitettu niin, että tavallinen käyttäjä ei näe niitä. Lisäksi julkisella paikalla sijaitsevan näytön kaukosäädintunnistimen ja paikalliset säätimet voi poistaa käytöstä RS232-liittymällä, jotta näyttöä ei käytetä luvattomasti.

 • Kiinteä SmartCard Xpress -korttipaikka laajentaa käyttömahdollisuuksia

  SmartCard Xpress on laajennuskorttipaikka, joka lisää näytön toimintamahdollisuuksia. Philipsin ja/tai kolmansien osapuolien kehittämät kortit on suunniteltu nopeuttamaan näytön liitäntöjä korttipaikan kautta. Ulkoisia laitteita ei tarvita.

 • Näyttöä voi etähallita verkon kautta

  Hallinta verkon kautta on järjestelmä, jossa voit etähallita ja etäsäätää näyttöjä RS232-protokollan avulla.

 • SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Wireless SmartLoader nopeaan kloonaukseen

  Tämän ominaisuuden avulla kaikki yhden näytön valikkoasetukset voidaan kopioida muihin näyttöihin. Ominaisuus takaa yhtenäisyyden ja vähentää merkittävästi asennusaikaa. Toimii täysin langattomasti.

 • RoHS-standardien mukainen ja ympäristöystävällinen

  Philipsin suunnittelemissa ja valmistamissa näyttölaitteissa noudatetaan tiukkoja RoHS-standardeja (Restriction of Hazardous Substances), jotka rajoittavat luonnolle haitallisten aineiden, kuten lyijyjen ja muiden myrkkyjen käyttöä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita