Yhdistämättömät

LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Täydellinen 3D-kokemus

  Esitä viestisi 3D:nä erinomaisella kuvanlaadulla ja ilman erikoislaseja. 28 näkymän ansiosta voit huikaista yleisösi upeilla kuvilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-näyttö

107 cm (42"), Autostereoskooppinen 3D, Full HD BDL4251VS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Täydellinen 3D-kokemus

ilman erikoislaseja

 • Autostereoskooppinen 3D

  Autostereoskooppinen 3D

  Nauti ällistyttävästä 3D-kokemuksesta ilman erikoislaseja autostereoskooppisen 3D-tehosteen ansiosta. Lenticular-tekniikan avulla kuva on erinomaisen kirkas ja syvä, jolloin 3D-kokemuksesta tulee entistä todentuntuisempi ja nautittavampi.

 • SmartPower säästää energiaa

  SmartPower säästää energiaa

  Taustavalon voimakkuutta voi säätää, joten voit säästää energiaa ja kustannuksia jopa 50 %.

 • Suunniteltu jatkuvaan käyttöön

  Suunniteltu jatkuvaan käyttöön

  Koska kauppa käy vuorokauden jokaisena hetkenä, informaatiotaulumme on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Näyttöjen korkealuokkaiset komponentit takaavat laadun, joten voit luottaa niiden toimintaan kellon ympäri.

 • Sisällön esittäminen 3D:nä

  Ohjelmistotyökalut toimitetaan 3D-näytön mukana, jotta 3D-sisällön toistaminen ja 3D- ja 2D-kuvanmuodostuksen parametrien hallinta onnistuu. 3D-sisältö luodaan suosittujen 3D-animointiohjelmistopakettien lisäosien avulla. Olemassa oleva 2D- tai stereosisältö voidaan muuntaa 2D-plus-Depth-muotoon. 2D-plus-Depth-muoto on yhteensopiva olemassa olevien kompressointityökalujen kanssa, sillä syvyyden lisäkaistanleveys on pieni.

 • 3D-järjestelmäratkaisu

  Järjestelmäratkaisu on suunniteltu niin, että se hyödyntää mahdollisimman paljon 2D-maailman sisältöä/käsitteitä. Avainasemassa on 2D-plus-Depth-muoto, joka eriyttää sisällön luomisen ja esittämisen. Autostereoskooppisiin 3D-näyttöihin integroitu ydin tukee ainutlaatuista Declipse-kuvamuotoa, jolla saadaan aikaan upottava 3D-vaikutelma.

 • 3D- ja 2D Dual Mode -näyttö

  Näyttöä voi käyttää useiden sovellusten kanssa, koska se toimii sekä 2D- että 3D-tilassa. 4K Ultra HD -resoluution paneeli takaa erinomaisen kuvanlaadun ja todenmukaiset värit 2D- ja 3D-tilassa. Integroidun ytimen ansiosta sisällöntuottajat ja loppukäyttäjät voivat hallita täysin kuvan laatua ja syvyysvaikutelman piirteitä.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattitason tietokoneet ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön kokonaissyvyyttä ja kaapelien määrää. Tästä syystä olemme suunnitelleet tämän taulujärjestelmän takakanteen Smart Insert -lokeron, johon voi sijoittaa pienikokoisen tietokoneen. Lisäksi kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta pidät kaapelit siististi järjestyksessä ja luot ammattimaisen vaikutelman.

 • Reunan kapea muotoilu on tyylikäs

  Kapea reuna lisää näytön tyylikkyyttä ja saa sen sopimaan liki kaikkiin ympäristöihin. Tämä muotoilu on ihanteellinen myös videoseiniin.

 • Full HD LCD-näyttö, 1920 x 1080 pikseliä

  Tämän näytön resoluutio vastaa Full HD -määritelmää. Huippuluokan LCD-näyttötekniikalla varustetussa laajakuvanäytössä on 1 080 progressiivista viivaa, joissa jokaisessa on 1 920 pikseliä. Tämän ansiosta HD-syöttösignaalin kuvanlaatu voi olla jopa 1 080 viivaa. Tuloksena on terävä, välkkymätön Progressive Scan -kuva, joka on erittäin kirkas ja jonka värit ovat upeat. Tehokas ja tarkka kuva tehostaa katselukokemusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita