Yhdistämättömät

3D-näyttö ilman laseja

  3D-näyttö ilman laseja

  Uppoudu syvemmälle 3D-tunnelmaan

  Esitä viestisi 3D:nä erinomaisella kuvanlaadulla ja ilman erikoislaseja. 28 näkymän ansiosta voit huikaista yleisösi upeilla kuvilla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Signage Solutions 3D-näyttö ilman laseja

55", Reunojen LED-taustavalo, Full HD, Autostereoskooppinen 3D BDL5535VS/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Uppoudu syvemmälle 3D-tunnelmaan

Ilman erikoislaseja

 • Autostereoskooppinen 3D

  Autostereoskooppinen 3D

  Nauti ällistyttävästä 3D-kokemuksesta ilman erikoislaseja autostereoskooppisen 3D-tehosteen ansiosta. Lenticular-tekniikan avulla kuva on erinomaisen kirkas ja syvä, jolloin 3D-kokemuksesta tulee entistä todentuntuisempi ja nautittavampi.

 • Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Suunniteltu 24/7-käyttöön

  Koska kauppa käy vuorokauden jokaisena hetkenä, informaatiotaulumme on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Näytöissä on käytetty korkealuokkaisia komponentteja laadun takaamiseksi, joten voit luottaa niiden toimintaan kellon ympäri.

 • Full HD LED -tekniikalla uskomattomia kuvia

  Valkoiset LED-valot ovat Solid State -laitteita, jotka syttyvät heti täysin ja luovat yhtenäistä valoa, mikä lyhentää syttymisaikaa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen onnistuu ympäristöystävällisesti. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • 28 lentikulaarista näkymää takaavat upean 3D-kuvan

  28 lentikulaarisen näkymän ansiosta pääset näkemään virtuaalisten kohteiden taakse 3D-näytöllä ja näet uskomattomat visuaaliset 3D-tehosteet.

 • 3D- ja 2D Dual Mode -näyttö

  Näyttöä voi käyttää useiden sovellusten kanssa, koska se toimii sekä 2D- että 3D-tilassa. 4K Ultra HD -resoluution paneeli takaa erinomaisen kuvanlaadun ja todenmukaiset värit 2D- ja 3D-tilassa. Integroidun ytimen ansiosta sisällöntuottajat ja loppukäyttäjät voivat hallita täysin kuvan laatua ja syvyysvaikutelman piirteitä.

 • Säädettävät ponnahdustehosteet optimoivat 3D-vaikutelman

  Mukaansatempaavat ponnahdustehosteet voidaan säätää 3D-vaikutelman optimoimiseksi mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

 • Takapaneelin kätevään Smart insert -lokeroon mahtuu pieni pc

  Ammattitason tietokoneet ovat osa useimpia informaatiotaulujärjestelmiä. Usein ne lisäävät näytön kokonaissyvyyttä ja kaapelien määrää. Tästä syystä olemme suunnitelleet tämän taulujärjestelmän takakanteen Smart Insert -lokeron, johon voi sijoittaa pienikokoisen tietokoneen. Lisäksi kaapelinhallintajärjestelmän ansiosta pidät kaapelit siististi järjestyksessä ja luot ammattimaisen vaikutelman.

 • Optinen liimaus takaa jyrkän kontrastin ja kirkkaat värit

  Optinen liimaus viittaa suojalasiin, joka on liimattu näytön etupuolelle. Liimattu näyttö lisää kontrastisuhdetta vähentämällä heijastuvan ympäristön valon määrää. Optinen liimaus myös parantaa näytön kestävyyttä.

 • 3D-järjestelmäratkaisu

  Järjestelmäratkaisu on suunniteltu niin, että se hyödyntää mahdollisimman paljon 2D-maailman sisältöä/käsitteitä. Avainasemassa on 2D-plus-Depth-muoto, joka eriyttää sisällön luomisen ja esittämisen. Autostereoskooppisiin 3D-näyttöihin integroitu ydin tukee ainutlaatuista Declipse-kuvamuotoa, jolla saadaan aikaan upottava 3D-vaikutelma.

 • Sisällön esittäminen 3D:nä

  Ohjelmistotyökalut toimitetaan 3D-näytön mukana, jotta 3D-sisällön toistaminen ja 3D- ja 2D-kuvanmuodostuksen parametrien hallinta onnistuu. 3D-sisältö luodaan suosittujen 3D-animointiohjelmistopakettien lisäosien avulla. Olemassa oleva 2D- tai stereosisältö voidaan muuntaa 2D-plus-Depth-muotoon. 2D-plus-Depth-muoto on yhteensopiva olemassa olevien kompressointityökalujen kanssa, sillä syvyyden lisäkaistanleveys on pieni.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita