BD-RE

  BD-RE

  Viisi kertaa laajempi ja laadukkaampi kuin DVD-levy

  Blu-ray-levyt ovat suurin edistysaskel optisen median alalla sitten DVD-levyjen. Niiden kapasiteetti on viisinkertainen DVD-levyihin verrattuna, joten voit tallentaa HD-videokuvaa yhdelle tehokkaalle levylle nopeasti ja helposti. BD-RE-levylle voi tallentaa yhä uudelleen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

BD-RE

25 Gt / 135 min yksikerroksinen, 2x BE2S2B10F/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Viisi kertaa laajempi ja laadukkaampi kuin DVD-levy

Tallentaa HD-kuvaa 25 Gt tai 135 minuuttia

 • 25 Gt yhdellä levyllä, eli viisi kertaa enemmän kuin yhdellä DVD:llä

  Blu-ray on kaikkien aikojen edistynein ja tehokkain optinen levyformaatti. Kehittyneen BD-lasertekniikan ansiosta voit tallentaa jopa 25 Gt yhdelle levylle, mikä on viisi kertaa enemmän kuin nykyisille (yksikerroksisille) DVD-levyille.

 • Erinomaiset tallennusnopeudet, jopa 9 Mt/s

  Yksin- tai kaksinkertainen tallennusnopeus mahdollistaa 4,5 tai 9 Mt:n tallentamisen sekunnissa, joten voit tallentaa enemmän lyhyemmässä ajassa.

 • Tallentaa jopa 135 minuuttia High Definition -videokuvaa

  Yksikerroksiset Blu-Ray-levyt tarjoavat jopa 135 minuuttia tallennustilaa korkearesoluutioiselle HD-kuvalle. Normaalia DVD-tasoista kuvaa levylle mahtuu yli 5,5 tuntia.

 • Huippukestävä pinnoite suojaa levyä

  Philips Blu-ray-levyjen ylivoimaisen kestävä ja tasainen pintakerros suojaa levyn tärkeitä tallennuskerroksia. Pintakerros levitetään Philipsin kehittämällä tyhjiötekniikalla, joka takaa, että 100µm:n kerroksesta tulee huipputasainen. Levy kestää kovaa kulutusta, sormenjälkiä, naarmuja ja likaa, eikä sitä tarvitse säilyttää suojakotelossa. Philips Blu-Ray-levyt ovat kaikin puolin ylivertaisia tavallisiin CD- ja DVD-levyihin nähden.

 • Huolella valmistetut puristusmatriisit takaavat ensiluokkaisen laadun

  Philips Blu-ray-levyjen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista Philipsin kehittämää prosessia, jossa BD-levyt ruiskupuristetaan erittäin kehittyneellä UV-masterointilaitteella. Philips valmistaa levyt omissa tiloissaan ja pystyy siten valvomaan valmistusprosessin jokaista vaihetta. Lopputuloksena on täydellinen toistettavuus ja laatu

 • Virheenkorjausjärjestelmä varmistaa tallentamisen ja käytettävyyden

  Blu-ray-levyissä on edistynyt, CD- ja DVD-levyjä tehokkaampi virheenkorjausjärjestelmä, joka takaa parhaan mahdollisen suojauksen tiedoille ja videokuvalle.

 • Kestävät epäorgaaniset kerrokset takaavat luotettavan tallennuksen

  Tallennuskerrokset on valmistettu erittäin kestävästä epäorgaanisesta materiaalista, joka sietää hyvin valoa ja takaa näin ollen levylle pidemmän käyttöajan. Epäorgaanisten tallennuskerrosten käyttöönotto on huomattava parannus aikaisempiin CD- ja DVD-levyissä käytettyihin orgaanisiin materiaaleihin. Tämän ansiosta levyt ovat kestävämpiä ja säilyvät pidempään käytössä.

 • Yhteensopiva kaikkien Blu-Ray-levyjä käytävien laitteiden kanssa

  Philips Blu-ray-levyissä on laaja tallennuskapasiteetti ja ne ovat Blu-Ray Disc Association (BDA) -organisaation sertifioimia. Näin ollen ne ovat yhteensopivia kaiken merkkisten BD-asemien tai -tallentimien kanssa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Philips suosittelee Philips TripleWriter™ Blu-ray-asemaa PC:lle tai Philips BD videotallenninta videokuvalle.

 • Helppo vedä ja pudota -käyttöliittymä, jossa aikaa ei mene esialustukseen

  Philips Blu-ray-levyissä on helppo vedä ja pudota -käyttöliittymä, jota ei tarvitse alustaa. Niiden erityinen UDF 2.5 -tiedostojärjestelmä tekee datatiedostojen ja HD-kuvan siirtämisen helpommaksi ja nopeammaksi kuin koskaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita