langaton monihuonekaiutin

  langaton monihuonekaiutin

  Musiikkia kaikkiin huoneisiin yhdellä napautuksella

  Philipsin izzy-monihuonekaiutin BM7 toistaa musiikkia langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla. Voit toistaa musiikkia useassa eri huoneessa jopa 5 kaiuttimesta samanaikaisesti vain yhdellä napautuksella. Kaiuttimien asentaminen on helppoa, sillä reititintä, salasanoja tai sovelluksia ei tarvita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

izzy langaton monihuonekaiutin

Bluetooth®, 30 W:n RMS-teho, NFC, izzylink™ monihuonetoistoon BM7B/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Musiikkia kaikkiin huoneisiin yhdellä napautuksella

 • Toista musiikkia langattomasti yhdessä huoneessa Bluetoothin kautta

  Toista musiikkia langattomasti yhdessä huoneessa Bluetoothin kautta

  Philipsin izzy-kaiuttimella voit suoratoistaa musiikkia puhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta käytitpä mitä musiikki- tai radiosovellusta tahansa.

 • Muodosta jopa 5 izzy-kaiuttimen ryhmä izzylink™-yhteydellä ja nauti musiikista useassa huoneessa

  Muodosta jopa 5 izzy-kaiuttimen ryhmä izzylink™-yhteydellä ja nauti musiikista useassa huoneessa

  izzylink™ on langaton tekniikka, joka muodostaa IEEE 802.11n -standardin avulla langattoman verkon useiden kaiuttimien välille. Verkkoon voi yhdistää enintään viisi kaiutinta ilman reititintä, Wi-Fi-salasanaa tai älylaitteen mobiilisovellusta. Verkkoon voi lisätä helposti izzy-kaiuttimia, jolloin musiikkia voi toistaa samanaikaisesti useassa eri huoneessa. Kunkin kaiuttimen voi silti kytkeä yksittäistilaan erilliskäyttöä varten tai ryhmätilaan, jossa musiikkia voi toistaa monessa huoneessa yhdellä napautuksella.

 • Määritä izzylink™ yhdellä napautuksella ilman reititintä, salasanaa ja sovelluksia

  Määritä izzylink™ yhdellä napautuksella ilman reititintä, salasanaa ja sovelluksia

  Määritykseen ei tarvita reititintä, salasanaa eikä sovelluksia. Aloita määritys painamalla kahden kaiuttimen Group-painiketta pitkään. Tällä tavoin voit lisätä enintään viisi kaiutinta. Kullakin Group-painikkeen pitkällä painalluksella lisätään yksi kaiutin. Musiikin toistaminen useassa huoneessa on nyt helpompaa kuin koskaan. Kun määritys on valmis, izzylink™-verkko säilyy, vaikka kaiutin irrotetaan.

 • Vaihda ryhmän pääkaiutinta yhdellä napautuksella

  Vaihda ryhmän pääkaiutinta yhdellä napautuksella

  Kussakin izzylink™-ryhmässä voidaan käyttää mitä tahansa yksittäistä kaiutinta pääkaiuttimena, joka suoratoistaa musiikkia toisiin. Painamalla huoneessasi olevan kaiuttimen Bluetooth-painiketta voit jakaa haluamasi musiikkia laitteestasi välittömästi. Muut saman izzylink™-ryhmän kaiuttimet toistavat samaa musiikkia synkronoidusti samanaikaisesti. Musiikin jakaminen on nyt uskomattoman helppoa.

 • Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Bluetooth-pariliitos yhdellä kosketuksella NFC-yhteensopiviin älypuhelimiin

  Muodosta Bluetooth-pariliitos helposti NFC-tekniikan avulla. Käynnistä kaiutin napauttamalla NFC-yhteensopivalla älypuhelimella tai tablet-laitteella kaiuttimen NFC-tunnistetta, käynnistä Bluetooth-pariliitoksen muodostaminen ja aloita musiikin suoratoisto.

 • Diskanttikaiuttimet toistavat korkeataajuiset äänet tarkasti

  Diskanttikaiuttimet toistavat korkeataajuiset äänet tarkasti
 • Kaksi passiivielementtiä takaavat upeat bassoäänet

  Kaksi passiivielementtiä takaavat upeat bassoäänet
 • Laaja, syvä ja selkeä ääni täyttää koko huoneen

  Stereokaiuttimen tehokkaat kaksitiekaiuttimet ja suuret passiivielementit tuottavat laaja-alaista ja syvää stereoääntä. Edistyksellinen äänenkäsittelytekniikka parantaa musiikin toistoa niin, että kaikki äänet resonoivat kristallinkirkkaasti ja jokainen tauko on hiljainen. Philipsin kehittämä digitaalinen äänenkäsittelytekniikka parantaa kompaktien kaiutinkoteloiden suorituskykyä ja takaa dynaamisen, säröttömän ja tasapainoisen äänen koko huoneeseen.

 • Siirry hetkessä kuuntelemaan musiikkia toisesta laitteesta MULTIPAIR-toiminnolla

  Yhdistä kahteen älylaitteeseen yhtä aikaa! Voit suoratoistaa musiikkia vaivattomasti kummasta laitteesta tahansa – ilman pariliitosten katkaisemista ja uudelleen luomista. Kappaleen toistaminen toisesta laitteesta on helppoa: pysäytä parhaillaan toistettavan kappaleen toisto ja aloita sitten uuden kappaleen toisto toisessa laitteessa. Täydellinen ratkaisu musiikin jakamiseen ystävien kanssa, juhliin ja eri laitteille tallennetun musiikin toistamiseen. Kun myös ystäväsi ja perheenjäsenesi liittävät laitteensa järjestelmään, on musiikkilähteiden vaihtelu helppoa.

 • Voit suoratoistaa kaiken musiikkisi izzylink™-yhteydellä

  izzylink™ toistaa kaikista musiikkilähteistä ja älypuhelimien, tablet-laitteiden ja tietokoneiden musiikki- ja radiosovelluksista langattomasti kaikkiin huoneisiin.

 • Langaton musiikin siirto Bluetoothin kautta

  Suoratoista lempimusiikkiasi puhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta millä tahansa musiikki- tai radiosovelluksella. Langattomalla Bluetooth-yhteydellä suosikkikappaleesi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita