LCD-näyttö

  LCD-näyttö

  Helppokäyttöinen USB-näyttö

  Tämä Philips USB -näyttö sopii liikkuvaan kliiniseen ympäristöön, jossa verkkovirta ei aina ole käytettävissä. Videokuvaa voi katsella kiinnittämällä näytön USB-kaapelilla kannettavaan, virtalähteenä toimivaan tietokoneeseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

LCD-näyttö

Näyttö kliiniseen ympäristöön, 21, 5" (54, 6 cm) C221S3UCW/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Helppokäyttöinen USB-näyttö

sopii erinomaisesti kliiniseen ympäristöön

 • Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua

  Antimikrobinen kotelo ehkäisee bakteerien kasvua

  Bakteerit ovat yhä suurempi maailmanlaajuinen ongelma sairaaloissa ja kliinisissä ympäristöissä, sillä ne voivat aiheuttaa hengenvaarallisia tulehduksia. Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt ovat vastaus tähän haasteeseen näytön kotelon sisältämän, JIS Z2801 -testin läpäisseen antibakteerisen lisäaineen ansiosta. Kotelon suojakerros takaa hoitohenkilöiden ja potilaiden hyvinvoinnin, sillä se ehkäisee tavallisimpien mikrobien, kuten stafylokokkien, kolibakteerien ja Klebsiella pneumoniae -bakteerien, kasvua.

 • Turvallinen, lääketieteellisen tason virtalähde kuluttaa vähän virtaa

  Turvallisuus, hyvä suorituskyky ja luotettavuus ovat olennaisia vaatimuksia kliinisessä ympäristössä. Sen vuoksi Philipsin kliiniseen ympäristöön tarkoitetut näytöt on varustettu erityisellä lääketieteellisen tason virtalähteellä. Virtalähde on turvallisuutta ja suorituskykyä koskevan EN/IEC 60601-1 -standardin sekä lääketieteellisen tason sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevan EN/IEC 60601-1-2 -standardin mukainen. Monissa maissa sairaalalaitteiden on täytettävä näiden standardien vaatimukset.

 • Nopeasti päälle LED-tekniikan ansiosta

  Valkoiset LED-valot ovat puolijohdelaitteita, jotka syttyvät aina heti täyteen kirkkauteensa. LED-valot eivät sisällä elohopeaa, joten niiden kierrätys ja hävittäminen on ympäristöystävällistä. LED-valojen ansiosta LCD-taustavaloa voi hallita tarkasti, mikä takaa erinomaisen kontrastisuhteen. Lisäksi koko näytön tasainen kirkkaus parantaa värien toistotarkkuutta.

 • Virta ja videokuva yhdestä kannettavan tietokoneen USB 2.0 -liitännästä

  Philips USB -näyttö voi näyttää kuvia ja ottaa virtaa suoraan kannettavan tietokoneesi USB-porteista yhdellä USB-kaapelilla. Muita virta- tai videokaapeleita ei tarvita, kun kannettavasi ja näyttösi on yhdistetty yksinkertaisella yhden kaapelin liitännällä, joka kuluttaa erittäin vähän virtaa.

 • 70 mm:n korkeudensäädön ansiosta istuma-asento on mukava

  Philips Compact Ergo -näyttöteline sopii kaikille, koska se kallistuu, kääntyy ja säätyy korkeudeltaan jokaiselle sopivaksi, joten näytön katseleminen on miellyttävää ja työskentely tehokasta.

 • Kallistuksen ja kiertonivelen avulla löydät sopivan katselukulman

  Näytön telineessä olevan kallistus- ja kiertonivelmekanismin avulla näyttöä voi kiertää tai kallistaa eteen- tai taaksepäin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Huomautus: Näyttöä ei ole sertifioitu käytettäväksi potilaiden läheisyydessä. Sen käyttäminen ensidiagnostiikassa on täysin sairaalan tai kliinisen toimijan vastuulla.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita