Saeco

Saeco AquaClean

Kalkki- ja vesisuodatin

  Saeco AquaClean

  Kalkki- ja vesisuodatin

  Nyt jopa 5 000 kahvikupillista ilman kalkinpoistoa*

  Saecon patentoidun AquaClean-vedensuodattimen ansiosta voit valmistaa espressokeittimelläsi jopa 5 000 kupillista kahvia ilman kalkinpoistoa*. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 25,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Saeco AquaClean Kalkki- ja vesisuodatin

Espressokeittimille, Jopa 5 000 kuppia ilman kalkinpoistoa*, Parantaa kahvin makua, 1 AquaClean-suodatin CA6903/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Nyt jopa 5 000 kahvikupillista ilman kalkinpoistoa*

Yhdellä suodattimella voit valmistaa jopa 625 kupillista kahvia*!

 • Optimaalisesti puhdistettu vesi patentoidun virtausjärjestelmän ansiosta

  Optimaalisesti puhdistettu vesi patentoidun virtausjärjestelmän ansiosta

  Patentoidun virtausjärjestelmän ansiosta vesi virtaa vedensuodattimen läpi pidemmän aikaa ennen kuin se saapuu täysin automaattiseen kahvinkeittimeen. Näin vesi on entistäkin puhtaampaa ja kahvi maistuu paremmalta.

 • Suodattimen käyttöönotto käy helposti click&go-järjestelmällä

  Suodattimen käyttöönotto käy helposti click&go-järjestelmällä

  AquaClean-suodatin tarjoaa pitkäkestoista suodatustehoa vähällä vaivalla. Liittämällä suodattimen automaattisen Saeco-espressokeittimen vesisäiliöön ja aktivoimalla sen käyttöliittymästä voit nauttia jopa 5 000 maukasta kahvikupillista ilman kalkinpoistoa*. Keitin ottaa kalkinpoistoilmoituksen uudelleen käyttöön vasta, kun suodatin on vaihdettu 8 kertaa. AquaClean-suodattimilla varustetut keittimet on merkitty vesisäiliön kyljessä olevalla tarralla.

 • AquaClean-suodatin poistaa kalkinpoistoilmoituksen käytöstä

  AquaClean-suodatin poistaa kalkinpoistoilmoituksen käytöstä

  AquaClean-vedensuodatin varmistaa, että täysautomaattiseen kahvinkeittimeesi virtaa vain puhdasta, suodatettua vettä, joten kalkinpoistoilmoitus poistetaan automaattisesti käytöstä. Voit nauttia parhaasta kahvinlaadusta tauotta ja vaivattomasti – keitin ottaa kalkinpoistoilmoituksen uudelleen käyttöön vasta, kun suodatin on vaihdettu 8 kertaa. AquaClean-suodattimilla varustetut keittimet on merkitty vesisäiliön kyljessä olevalla tarralla.

 • Ionivaihtotekniikan ansiosta kalkki poistuu luonnollisesti

  Ionivaihtotekniikan ansiosta kalkki poistuu luonnollisesti

  Ionivaihtotekniikka poistaa kalkin vedestä ennen kuin se pääsee kahvinkeittimeen, jolloin kalkkisaostumia ei synny. Kun suodatin vaihdetaan laitteen ilmoitusten mukaan, keitin pysyy puhtaana kalkista jopa 625 kahvikupillisen ajan yhtä suodatinta kohti*.

 • Mikrohuokoisen suodattimen ansiosta keittimesi ei tukkeudu

  Mikrohuokoisen suodattimen ansiosta keittimesi ei tukkeudu

  Pienten hiukkasten poistamisella on merkittävä vaikutus kahvin laatuun. Mikrohuokoinen suodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, joten jokainen keittämäsi kupillinen on tuore, puhdas ja herkullinen.

 • Mikrohuokoinen suodatin poistaa epäpuhtaudet

  Mikrohuokoinen suodatin poistaa epäpuhtaudet

  Pienten hiukkasten poistamisella on merkittävä vaikutus kahvin laatuun. Mikrohuokoinen suodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, joten jokainen keittämäsi kupillinen on taatusti tuore, puhdas ja herkullinen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Perustuu kahdeksaan suodatinvaihtoon (keittimen laskurin mukaan). Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan.
 • Kupillisten todellinen määrä vaihtelee kahvilaadun sekä huuhtelu- ja puhdistustapojen mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita