Langaton tukiasema

  Langaton tukiasema

  Jaa kodin yhteydet

  Langaton CPWBS054-tukiasema on luotettava ja nopea langattoman verkon keskus. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Jaa kodin yhteydet

Langattoman verkon sydän

 • Ohjelma auttaa sinua asentamaan yksikön 3 minuutissa

  Asennusopas käy asennuksen läpi askel askeleelta, joten kokemattomatkin PC-käyttäjät voivat asentaa kaikenlaisia laitteita.

 • UPnP mahdollistaa useiden eri laitteiden välisen tiedonkulun

  UPnP (Universal Plug and Play) viittaa verkkoprotokollaan, jonka avulla useat laitteet voivat kommunikoida keskenään. Tiettyä sisältöä (kuva-, ääni- tai videotiedostoja) toistavat laitteet tunnistetaan verkossa, ja ne voivat linkittyä kyseisiä tiedostoja sisältäviin tietokantoihin. Tiedosto voidaan sitten vaihtaa, mikä takaa saumattoman viihdekokemuksen.

 • 54 Mbps:n nopeudella

  54 Mbps:n nopeus on Wi-Fi-standardi (802.11g), joka takaa tehokkaan tiedonsiirron. Se toimii myös 2,4 GHz:n taajuuskaistalla ja käyttää eri radiotekniikkaa kaistanleveyden käyttöasteen tehostamiseen.

 • Yhteys mihin tahansa Wi-Fi-laitteeseen

  Wi-Fi-sertifikaatti takaa yhteyden kaikkien muiden Wi-Fi-tuotteiden kanssa. WiFi-komiteaan kuuluvat Philips, Microsoft, IBM, Dell ja muutamia muita yrityksiä, jotka yhdessä määrittävät teollisuuden standardeja.

 • Internetin kautta päivitettävä tuote on aina ajan tasalla

  Uudet ominaisuudet, toiminnot ja mediamuodot ladataan laitteeseen automaattisesti Internetistä laajakaistayhteyden kautta.

 • Korkea suojaustaso

  Langatonta Wi-Fi-suojausta. Joissakin tapauksissa WAP, WEP tai Tkip (Temporal Key Integrity Protocol) voi riittää langattoman datan suojaamiseen. WEP on saatavana kahtena eri salausversiona: 40-bittisenä (toinen nimi 64-bit) tai 108-bittisenä (toinen nimi 128-bit). Koska 108-bittinen salaus tuottaa pidemmän algoritmin, jonka muunto kestää pidempään, se tarjoaa paremman suojan kuin 40-bittinen (64-bit) perussalaus.

 • Avoimeen IEEE802.11 -standardiin perustuva RF-käyttö

  Wi-Fi-standardi tarkoittaa, että eri huoneissa sijaitsevia tietokoneita, tietokoneiden oheislaitteita ja AV-laitteita ei tarvitsee yhdistää johdoilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita