Ääni ja kuva

Autokaiutin koaksaalitulolla

  Autokaiutin koaksaalitulolla

  Liikkuva musiikkiteatteri

  Philips CSP415 -autostereokaiuttimet tuovat musiikin matkoillekin mukaan. Näiden 10-senttisten kaksitiekaiutinten huipputeho on 150 W, ja niiden kevyet polypropeenikartiot ja pehmeät PEI-diskanttikalotit toistavat kappaleet eloisasti, tarkasti ja kirkkaasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Autokaiutin koaksaalitulolla

10, 2 cm (4"), 2-suuntainen, Hetkellinen teho 150 W CSP415/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Liikkuva musiikkiteatteri

eloisalla kaksitiestereoäänellä

 • Kevyet polypropeenikartiot takaavat kirkkaan äänentoiston

  Kevyet polypropeenikartiot takaavat kirkkaan äänentoiston

  Kaiuttimen sisällä on puhekelan päällä kalvo, joka tuottaa signaalin aaltomuodon tulosignaalin vastaanottaessaan. Se muuntaa signaalin ääniaalloksi. Polypropeeni on yksi kevyimmistä olemassa olevista muoveista ja soveltuu ihanteellisesti kaiutinkalvojen materiaaliksi keveytensä, kestävyytensä, jäykkyytensä ja lämmönkestävyytensä ansiosta. Polypropeenikartioiden avulla voidaan toistaa musiikkia korkealaatuisesti, sillä ne reagoivat pienimpiinkin äänisignaaleihin ja tuottavat kirkkaan ja eloisan äänen.

 • Herkkä kangasripustus takaa erinomaisen äänten tarkkuuden

  Herkkä kangasripustus takaa erinomaisen äänten tarkkuuden

  Bassokaiuttimen kalvo on ripustettu ympäröivään kaiuttimen runkoon erittäin herkästi reagoivalla kangasmateriaalilla. Kun äänisignaali saapuu kaiuttimen sisällä olevan kartioon, ripustusmekanismi palauttaa kartion alkuperäiseen asentoonsa, jotta se voi vastaanottaa seuraavan äänisignaalin. Herkän ripustusmekanismin ansiosta bassokaiutin voi toistaa jokaisen äänisignaalin lähes ilman vääristymiä ja tuottaa kirkkaan ja pehmeän äänen musiikin äänenvoimakkuudesta riippumatta.

 • Pehmeä PEI-diskanttikalotti luo lämpimiä ja vivahteikkaita sävyjä

  Pehmeä PEI-diskanttikalotti luo lämpimiä ja vivahteikkaita sävyjä

  PEI (polyeetteriimidi) sopii ihanteellisesti diskanttikalottien materiaaliaksi keveytensä, vedonkestävyytensä, vakautensa ja lämmönkestävyytensä ansiosta. Kalotin sisällä oleva pieni kalvo tuottaa korkean taajuuden ääniä. PEI-diskanttikalotti voi toistaa kaikkein korkeimmatkin sävelet vivahteikkaasti ja lämpimästi täyden diskantin säilyttäen. Kalotin muodon ansiosta ääni leviää ympäristöön niin, että korkeat sävelet ovat kuultavissa kaikkialla auton sisällä.

 • Tyylikäs kaiutinritilä suojaa kaiutinta vaurioitumiselta

  Tyylikäs kaiutinritilä suojaa kaiutinta vaurioitumiselta

  Kaiutinritilän muotoilu luo autoon ylellisen tunnelman. Irrotettavasta metallikotelosta ja muovirenkaasta koostuva kaiutinritilä sulkee diskanttikalotin ja kaiutinkalvon täysin sisäänsä. Kaiutinritilä on kova ja kestävä ja suojaa kaiuttimia kolhuilta tai uteliailta sormilta, jotka voivat molemmat vaurioittaa niiden äänentoistoa.

 • Voimakas ferriittimagneetti takaa tehokkaan äänentoiston

  Voimakas ferriittimagneetti takaa tehokkaan äänentoiston

  Ferriitti on kevyt mutta kestävä materiaali, joka aiheuttaa vakaan magneettikentän. Kaiuttimissa sitä käytetään puhekelan ja kalvon liikkeen synnyttämiseen. Kun tulosignaali saapuu kaiuttimeen, puhekela toimii sähkömagneettina, joka saa basso- ja diskanttikalvon liikkumaan sisään- tai ulospäin. Ferriittimagneetin synnyttämän tasaisen magneettikentän ansiosta kalvot liikkuvat pehmeästi ja ääni vääristyy vähemmän. Vakaata ja vahvaa ferriittimagneettia käytettäessä puhekela pystyy tuottamaan voimakkaita ääniä säilyttäen äänensävyn pehmeänä.

 • Kestävyys ja tasainen suorituskyky äärimmäisissä olosuhteissa

  Kestävyys ja tasainen suorituskyky äärimmäisissä olosuhteissa.

 • Sopii täydellisesti 10 cm:n kaiutinaukkoihin

  Sopii täydellisesti 10 cm:n kaiutinaukkoihin.

 • Helppo johtojen liitäntä erillisiin kaiuttimiin

  Helppo johtojen liitäntä erillisiin kaiuttimiin.

 • Vankat polypropeenikartiot kaikkiin olosuhteisiin

  Polypropeeni on erinomainen kaiutinkartiomateriaali säänkestävyytensä ansiosta. Yleensä kostealla säällä kartio muuttuu painavammaksi ja sen herkkyys pienenee. Kuumalla ilmalla taas kartio (tai sen osa) voi laajentua. Kummassakin tapauksessa ääni saattaa vääristyä. Säätilat eivät kuitenkaan vaikuta vankkojen polypropeenikartioiden toimintaan, vaan ne tuottavat kirkkaita ja eloisia ääniä olosuhteista riippumatta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita