Telakoitava kotelo

  Telakoitava kotelo

  Reunan suojaus ja helppo telakointi

  2-osaisen telakoitavan kotelon Philips EdgeDefense -puskuri parantaa otetta ja iskunkestävyyttä mahdollistaen samalla laitteen helpon käytön. Vuorauksen iskunkestävä kumi parantaa suojausta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Reunan suojaus ja helppo telakointi

sekä iskunkestävä vuoraus

 • Kaikki ohjaimet ja telakointiliitin käytettävissä

  Kotelossa on aukot, joista kaikkia ohjaimia ja telakointiliitintä voi käyttää helposti, joten laitetta voi käyttää silloinkin, kun se on kotelossa.

 • Mukana Surface Shield -näytönsuoja

  Surface Shield -näytönsuoja suojaa laitteesi näyttöä huomaamatta. Se kiinnittyy näyttöön staattisesti, joten se on helppo asentaa ja poistaa ilman jälkiä.

 • Nopea ja helppo telakoida

  Kotelossa on irrotettava alaosa, jonka avulla voit telakoita laitteen nopeasti ja helposti siten, että kotelon muut osat suojaavat kuitenkin laitetta.

 • Iskuja vaimentava kotelo parantaa myös otetta

  Kotelo on valmistettu termoplastisesta polyuretaanista, joka on tehokas elastomeeri. Siten kotelo parantaa sekä otetta että iskunvaimennusta.

 • Iskunkestävyys suojaa herkkiä reunoja

  EdgeDefense suojaa laitteen reunoja, jotka vaurioituvat laitteen pudottua eniten. Luodin mallinen, kapeneva EdgeDefense on tehty joustavasta ja kestävästä materiaalista ja se ohjaa iskun vaikutuksen vahvimpaan kohtaansa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita