Silikonipuskurikotelo

  Silikonipuskurikotelo

  Luistamatonta suojaa

  Silikonikotelossa on Philips EdgeDefense -puskuri, joka parantaa otetta ja iskunkestävyyttä mahdollistaen samalla laitteen helpon käytön. Myös sisäinen ShockStop-muotoilu vaimentaa iskuja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Luistamatonta suojaa

ja parempaa iskunkestävyyttä

 • Kaikki ohjaimet ja telakointiliitin käytettävissä

  Kotelossa on aukot, joista kaikkia ohjaimia ja telakointiliitintä voi käyttää helposti, joten laitetta voi käyttää silloinkin, kun se on kotelossa.

 • Mukana Surface Shield -näytönsuoja

  Surface Shield -näytönsuoja suojaa laitteesi näyttöä huomaamatta. Se kiinnittyy näyttöön staattisesti, joten se on helppo asentaa ja poistaa ilman jälkiä.

 • Iskuja vaimentava kotelo parantaa myös otetta

  Kotelo on valmistettu termoplastisesta polyuretaanista, joka on tehokas elastomeeri. Siten kotelo parantaa sekä otetta että iskunvaimennusta.

 • Silikoni parantaa otetta ja suojaa

  Kotelo on valmistettu pehmeästä silikonista, joka parantaa otetta ja suojaa samalla laitetta kulumiselta.

 • Iskunkestävyys suojaa herkkiä reunoja

  EdgeDefense suojaa laitteen reunoja, jotka vaurioituvat laitteen pudottua eniten. Luodin mallinen, kapeneva EdgeDefense on tehty joustavasta ja kestävästä materiaalista ja se ohjaa iskun vaikutuksen vahvimpaan kohtaansa.

 • Kennostorakenne ohjaa värähtelyä ja vaimentaa iskuja

  ShockStop suojaa laitteita iskuja vaimentavan rakenteen avulla. Toisin kuin tasainen pinta, joka johdattaa värähtelyä, segmentoitu ShockStop-pintakuvio estää kaikumisen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita