virta-aseman

  virta-aseman

  Lataa matkoilla useita kertoja

  Saat virtaa missä ja milloin tahansa – akun virta riittää yli kahteen täyteen lataukseen. Sisältää mikro- ja mini-USB-kaapelit, iPhone- ja iPod-kaapelin, sisäisen johtojen hallintajärjestelmän ja virran merkkivalon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lataa matkoilla useita kertoja

kannettavalla vara-akulla

 • Piilossa olevasta virran merkkivalosta näet tilan yhdellä silmäyksellä

  Huomaamaton ja energiaa säästävä piilossa oleva LED-merkkivalo tulee näkyviin painiketta painamalla. Siitä näet akun virtatilan yhdellä silmäyksellä.

 • Toimii kaikkialla - kätevä, kun virtalähdettä ei ole lähellä

  Vara-akulla voit ladata laitteen akun, vaikka lähellä ei olisi pistorasiaa tai autolaturia. Vara-akku on ensisijaisesti virtalähde, joten voit irrottaa sen käytön jälkeen, ja laitteen akku on edelleen täysi.

 • Integroitu kaapelinhallinta pitää paikat järjestyksessä

  Integroidussa kaapelinhallintajärjestelmässä kaapelia on kätevä säilyttää siististi matkalla.

 • Mukana mikro-USB-kaapeli liittämistä ja lataamista varten

  Laitteen mukana toimitettava mikro-USB–USB 2.0 -kaapeli on tarkoitettu käytettäväksi sellaisten matkapuhelimien, digitaalikameroiden ja muiden kannettavien laitteiden kanssa, joissa on mikro-USB-liitäntä. Pidä se mukanasi tai pöydälläsi tai korvaa sillä kadonnut kaapeli, jotta voit aina liittää ja ladata laitteesi.

 • Mukana mini-USB-kaapeli liittämistä ja lataamista varten

  Laitteen mukana toimitettava mini-USB–USB 2.0 -kaapeli on tarkoitettu käytettäväksi sellaisten matkapuhelimien, digitaalikameroiden ja muiden kannettavien laitteiden kanssa, joissa on mini-USB-liitäntä. Pidä se mukanasi tai pöydälläsi tai korvaa sillä kadonnut kaapeli, jotta voit aina liittää ja ladata laitteesi.

 • Lataa laitteesi matkalla usein

  Kannettavasta virtalähteestä saat lisävirtaa yli kahteen täyteen lataukseen matkalla. Ota mukaan varavirtaa tiukkoihin tilanteisiin.

 • Kätevä vara- tai vaihtokaapeli mukana

  iPhonen tai iPodin lataamiseen tietokoneella tai USB-laturilla sekä synkronointiin iTunesin kanssa tarvitaan laitteen mukana toimitettu 30-nastaa–USB-kaapeli. Pidä kaapelia mukanasi, säilytä sitä pöydällä tai korvaa sillä hukkaamasi kaapeli, jotta voit käyttää sitä tarvitessasi.

 • Toimii USB-laitteiden kanssa

  USB-laite liitetään yleislaturin USB-liitäntään laitteen mukana toimitetulla tai erikseen hankitulla USB-kaapelilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita