PC-tuotteet, tabletit ja puhelimet

Pocket Memo

Digitaalinen äänentallennin

  Pocket Memo

  Digitaalinen äänentallennin

  Huippulaadukas tallennus

  Digitaalinen Pocket Memo -sanelutallennin vie sanelun uudelle tasolle. Vallankumouksellinen 3D Mic -tekniikka takaa huippulaadukkaan äänen kaikissa tilanteissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Pocket Memo Digitaalinen äänentallennin

Käytetään liukukytkimellä DPM8000/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Huippulaadukas tallennus

3D Mic -tekniikalla

 • Paras äänenlaatu 3D Mic -järjestelmällä

  Kumouksellinen 3D Mic -tekniikka ja kiinteät mikrofonit takaavat parhaat tallennustulokset. Suuntaukseton mikrofoni tallentaa äänen kaikista suunnista, ja siksi se on ihanteellinen tilanteissa, joissa halutaan tallentaa useista lähteistä kuuluvaa ääntä, kuten kokouksissa. Yksisuuntainen mikrofoni on optimoitu äänen tallentamista ja tarkkaa puheentunnistusta varten.

 • Selkeä ja helppo käyttää klassisessa tilassa

  Monet käyttäjät pitävät yhä edelleen analogisista laitteista, koska ne ovat helppoja käyttää. Kun käyttäjä valitsee klassisen tilan, laite näyttää analogiselta laitteelta ja sitä on yhtä helppo käyttää. Kuitenkin digitaalitekniikan edut säilyvät, ja käyttäjä voi keskittyä olennaiseen.

 • Akun nopea lataaminen telakointiasemalla

  Tukevalla ja laadukkaalla telakointiasemalla lataaminen sujuu nopeasti ja tallenteet voidaan siirtää automaattisesti tietokoneeseen. Kun lisävarusteena oleva jalkakytkin on kytkettynä, telakointiaseman avulla voi tallentaa ja puhtaaksikirjoittaa käsiä käyttämättä ja jopa ilman tietokonetta.

 • Lisää akun käyttöaikaa valo- ja liiketunnistimilla

  Tehokas litiumioniakku on helppo ladata tavallisella mikro-USB-liitännällä. Integroidut valo- ja liiketunnistimet takaavat akulle pidemmän käyttöajan. Edistyksellinen tekniikka säätää näytön kirkkautta, ja laite siirtyy automaattisesti valmiustilaan, kun et käytä sitä. Tallennin on aina käyttövalmiina, kun haluat ryhtyä töihin.

 • Tiedostojen salaus ja laitteen PIN-lukitus takaavat hyvän tietoturvan

  Tallenteet on mahdollista salata reaaliajassa Advanced Encryption Standard (AES tai Rijndael-algoritmi) -standardin avulla, jolloin avaimen pituus on 256 bittiä. AES tarjoaa huippulaatuista turvaa, ja se on hyväksytty USA:ssa suojaamaan valtion erittäin salaisia tietoja. Laitteelle voidaan määrittää PIN-koodi, jolla voidaan ehkäistä tiedostojen luvatonta käyttöä tai toistoa.

 • Integroitu viivakoodiskanneri suoraviivaiseen dokumentointiin

  Integroidun viivakoodiskannerin avulla voit liittää asiakas- tai potilastiedot tallenteeseen skannaamalla esimerkiksi näytössä olevan viivakoodin yli. Näin asiakkaiden tai potilaiden henkilöllisyystiedot voidaan siirtää luotettavasti, ja samalla työtaakkasi kevenee.

 • Laitteen käyttäminen on helppoa suurella värinäytöllä

  Suurella täysvärinäytöllä kuvat näkyvät terävinä, ja ensisilmäyksellä on helppo nähdä kaikki, mitä näytöllä on. Selkeää käyttöliittymää on helppo käyttää.

 • Automaattinen mikrofonin valinta kiinteällä liiketunnistimella

  Kiinteä liiketunnistin tunnistaa, milloin laite asetetaan pöydälle tai milloin sitä pidetään kädessä, ja valitsee tilanteeseen sopivan mikrofonin. Liiketunnistin siirtyy automaattisesti valmiustilaan, kun laitetta ei käytetä. Kun Pocket Memo otetaan taas esille, se on heti valmiina käyttöön.

 • Käytön ja ylläpidon etähallintatuki

  Philipsin SpeechExec Remote Device Manager -ohjelmiston avulla järjestelmänvalvojat voivat hallita, määrittää ja päivittää Philipsin sanelulaitteita keskitetysti ja säästää aikaa ja rahaa. Yksittäisten henkilöiden, ryhmien, tiimien tai koko organisaation laiteasetuksia voidaan hallita helposti etäältä.

 • Lisää kestävyyttä ruostumattomalla teräskotelolla

  Epäsymmetrinen ja ergonominen muoto sopii täydellisesti käteesi. Laitteen kapea ja kevyt muotoilu takaa käyttömukavuuden myös työskenneltäessä pitkiä aikoja. Harjattu ruostumaton teräs muodostaa kestävän ja suojaavan kuoren laitteen ympärille.

 • Tehokas tiedonhallinta SpeechExec workflow -ohjelmistolla

  SpeechExec Pro -ohjelmisto organisoi sanelutiedostojen ja niitä seuraavien asiakirjojen työnkulun kirjoittajalta puhtaaksikirjoittajalle, joten voit valvoa työn tilaa.

 • Käytä ergonomista liukukytkintä tehokkaasti yhdellä kädellä

  Nopea ja ergonominen liukukytkin on suunniteltu niin, että kaikkia tallennus- ja toistotoimintoja voidaan käyttää yhdellä kädellä. Näin tiedostoja voidaan muokata (lisätä, korvata, liittää) helposti ja nopeasti. Liukukytkin toimii valoanturisignaalin avulla, joten se kestää hyvin kulutusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita