Fidelio

Philips Fidelio

langaton SoundRing-kaiutin

  Philips Fidelio

  langaton SoundRing-kaiutin

  Anna luonnollisen ja vangitsevan äänen valloittaa

  Täytä huone upean luonnollisella ja vangitsevalla äänellä. Langaton Philips Fidelio DS3800W/10 SoundRing -kaiutin tuo musiikin langattomasti iPod Touchista, iPhonesta, iPadista ja tietokoneen iTunesista koko huoneeseen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Anna luonnollisen ja vangitsevan äänen valloittaa

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio langaton SoundRing-kaiutin

jossa AirPlay DS3800W/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Anna luonnollisen ja vangitsevan äänen valloittaa

Hulluna ääneen

 • SoundRing täydellisen äänimaailman luomiseksi kompaktista laitteesta

  SoundRing täydellisen äänimaailman luomiseksi kompaktista laitteesta

  Todella omaleimainen muotoilu ja huoneen täyttävä äänitekniikka. Laitteessa on keskibassoputki ja neljä HD-kaiutinelementtiä - kaksi eteenpäin suunnattua kaiutinta ja kaksi sivukaiutin neodyymimagneeteilla, jotka lähettävät ääniä joka suuntaan ja selkeyttävät ääniä kaikkialla huoneessa.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  AirPlayn avulla voit suoratoistaa koko iTunes-musiikkikokoelmasi Philips Fidelio -telakointiasemiin. Se toistaa langattomasti tietokoneesi iTunes-ohjelmasta, iPhonesta, iPadista tai iPod Touchista – kotisi mihin tahansa AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen. Sinun on vain varmistettava, että kaiuttimet on liitetty Wi-Fi-verkkoon. AirPlay mahdollistaa myös samanaikaisen suoratoiston kaikkien huoneiden kaikkiin kaiuttimiin. Suosikkikappaleesi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

 • SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla. SoundStudion ansiosta vallan kahva musiikkisi suhteen siirtyy sinun käteesi. Sen avulla voit muuttaa kaikkia ääniominaisuuksia iPhonen avulla. Säätimet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia. Voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon. SoundStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta ja laajentaa musiikkikokemustasi entisestään.

 • Toista ja lataa iPod/iPhone/iPad USB-portin kautta

  Toista ja lataa iPod/iPhone/iPad USB-portin kautta

  Tässä kaiuttimessa on USB-portti, joten iPodin, iPhonen, iPadin lataaminen on helppoa. Kytke Apple-laite laitteen USB-kaapelilla kaiuttimen takaosaan. Voit toistaa musiikkia Apple-laitteesta latauksen aikana.

 • Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  Helppo AUX-tuloliitäntä lähes kaikkiin elektroniikkalaitteisiin

  AUX-in-liitäntä mahdollistaa MP3-sisällön toistamisen suoraan kannettavista mediasoittimista. Sen lisäksi, että voit kuunnella lempimusiikkiasi kaiuttimen tarjoamalla erinomaisella äänenlaadulla, AUX-in-liitäntä on myös erittäin kätevä, sillä sinun tarvitsee vain liittää kannettava MP3-soitin kaiuttimeen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita