Fidelio

Philips Fidelio

langaton Primo-telakointikaiutin

  Philips Fidelio

  langaton Primo-telakointikaiutin

  Koe verraton äänentoisto

  Philips Fidelio Primo on askel upeaan äänentoistoon. Se tuottaa puhtaan ja luonnollisen äänen. Tämä kaiutin pystyy toistamaan kappaleita iPod Touchista, iPhonesta, iPadista ja tietokoneen iTunesista langattomasti AirPlayn kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Fidelio langaton Primo-telakointikaiutin

jossa AirPlay DS9100W/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Koe verraton äänentoisto

Hulluna ääneen

 • Huippulaadukas diskanttikaiutin erittäin autenttiseen äänentoistoon

  Huippulaadukas diskanttikaiutin erittäin autenttiseen äänentoistoon

  Kaksitiejärjestelmä, jossa on ring radiator -diskanttikaiutin, jota käytetään useimmissa huippuluokan sovelluksissa. Kalvossa ei ole häiritsevää resonanssia, minkä ansiosta saavutetaan jopa 40 kHz:n taajuusvaste. Erinomaisen dynamiikan ja vähäisten säröjen ansiosta tämä tekniikka mahdollistaa musiikin herkimpienkin nyanssien toistamisen koko loistossaan.

 • SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  SoundCurve tuottaa kristallinkirkkaan äänen

  Philips-telakointikaiuttimen tarkasti suunniteltu kaareva takaseinä luo hyvin tehokkaat puitteet äänentoistolle. Kaari vahvistaa kaiutinkotelon jäykkyyttä vähentäen huomattavasti sisäistä resonanssia ja poistaen äänestä värinää ja säröä. Upeat kaiuttimet toistavat äänen kristallinkirkkaana.

 • PureDigital-äänenkäsittely tuottaa puhtaan signaalin ääniketjun kautta

  PureDigital-äänenkäsittely tuottaa puhtaan signaalin ääniketjun kautta

  Useimmat telakointikaiuttimet käyttävät iPodin, iPhonen tai iPadin analogista lähtöliitäntää ja muuntavat äänen takaisin digitaaliseksi, mikä aiheuttaa hieman ylimääräistä kohinaa ja yksityiskohtien häviämistä. Käyttämällä soittimen digitaalista lähtöliitäntää kaiutin säilyttää musiikkisignaalin ehjyyden, mikä aiheuttaa korkeamman signaali-kohinasuhteen ja paremman resoluution.

 • FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  FullSound parantaa äänentoistoa ja tuottaa runsaan ja tehokkaan äänen

  Philipsin patentoitu FullSound-tekniikka käyttää uuden sukupolven digitaalista signaalinkäsittelyä (Digital Signal Processing) äänentoiston parantamista varten. Musiikin sisältö analysoidaan dynaamisesti ja optimoidaan, minkä ansiosta musiikin kuuntelu on yksityiskohtaista ja pehmeää.

 • Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassorefleksi toistaa bassoäänet syvinä ja täyteläisinä

  Bassoreflektiakustiikassa käytetään bassoputkea, joka on viritetty kaiutinkotelon äänenvoimakkuuden mukaan. Näin saadaan aikaan syvät bassoäänet pienistä kaiuttimista. Tarkkaan suunniteltu ja muotoiltu bassoputki edistää ilman virtausta ja mahdollistaa syvemmän ja iskevämmän bassoäänen jopa kovissa äänenvoimakkuuksissa ja vähentää häiriöitä aiheuttavia ilmanpyörteitä.

 • Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  Suoratoista musiikkia langattoman AirPlay-tekniikan avulla

  AirPlayn avulla voit suoratoistaa koko iTunes-musiikkikokoelmasi Fidelio-telakointiasemiin. Se toistaa langattomasti tietokoneesi iTunes-ohjelmasta, iPhonesta, iPadista tai iPod Touchista - mihin tahansa AirPlay-yhteensopivaan kaiuttimeen. Sinun tulee vain varmistaa, että kaiuttimet on liitetty Wi-Fi-verkkoon. AirPlay mahdollistaa myös samanaikaisen suoratoiston kaikkien huoneiden kaikkiin kaiuttimiin. Suosikkisävelmäsi seuraavat sinua kaikkiin huoneisiin.

 • SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  SoundStudio-sovellus kaikkien ääniasetusten hallitsemista varten

  Nauti musiikista haluamallasi tavalla. SoundStudion ansiosta vallan kahva musiikkisi suhteen siirtyy sinun käteesi. Sen avulla voit muuttaa kaikkia ääniominaisuuksia iPhonen avulla. Säätimet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia. Voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon. SoundStudion avulla voit kuunnella tuhansia internet-radiokanavia kaikkialta maailmasta ja laajentaa musiikkikokemustasi entisestään.

 • Kokonaislähtöteho 100 W RMS

  Kokonaislähtöteho 100 W RMS

  RMS (Root Mean Square) on neliöllinen keskiarvo, jolla tavallisesti mitataan äänitehoa tai oikeastaan äänivahvistimesta kaiuttimeen siirrettävää tehoa, jota mitataan watteina. Kaiuttimeen siirretyn sähkövirran määrä ja sen herkkyys määrittää luodun äänitehon. Vahvistimia rajoittaa sähköenergia, jonka ne voivat vahvistaa, ja kaiuttimia sähköenergia, jonka ne voivat muuntaa äänienergiaksi väärentämättä äänisignaalia. Mitä korkeampi wattiarvo sitä parempi kaiuttimen toistama ääniteho.

 • Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Etäisyyden tunnistin taustavalaistun ohjauspaneelin aktivointiin

  Useimmissa huippuluokan äänentoistolaitteissa näytön voi sammuttaa musiikkielämyksen vahvistamiseksi ja tehon keskittämiseksi äänentoistoon. Tämä onnistuu etäisyyden tunnistimen avulla. Kun siirryt kauemmas, valaistut toimintopainikkeet himmenevät automaattisesti. Kun kätesi lähestyy laitetta, toimintopainikkeet syttyvät, jotta voit hallita musiikkia kätevästi.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita