DVD-tallennin/videonauhuri

  USB

  DVD-tallennin/videonauhuri

  Helppo tallennus

  Tämän ainutlaatuisen DVD-tallentimen ansiosta voit tallentaa suosikkiohjelmasi TV:stä digitaalitasoisina ja toistaa kaikki elokuvat DivX-elokuvat mukaan lukien tai kuunnella MP3-musiikkia suoraan USB-liitännän kautta.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Helppo tallennus

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Laadukas äänen tallennus 2.0 Dolby Digital™ -koodauksella

  Dolby Digital™ on uudenaikainen digitaalinen äänikoodaustekniikka, jota käytetään kaikissa DVD-Video-levyissä. Se on myös Philipsin DVD-tallentimien äänen tallennusmuoto, joten levyt ovat yhteensopivia kaikkien DVD-videoiden kanssa. Äänen laatu on parempi kuin analogisissa videonauhureissa.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

 • Nauhoita jopa kuusi tuntia yksikerroksiselle DVD+R/RW- tai DVD-R/RW-levylle

  Joissakin DVD-tallentimissa on käytettävissä 6 tunnin tallennustila, jonka avulla yksikerroksiselle DVD+R- tai DVD+RW-levylle voi tallentaa jopa kuusi tuntia videokuvaa.

 • Dual Media tallentaa kätevästi sekä DVD+R/RW- että DVD-R/RW-levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW- ja DVD-R/RW-levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

 • Elokuvat: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselumukavuutta.

 • Valokuvat (JPEG) musiikillisena kuvaesityksenä

  Jaa valokuvat perheen ja ystävien kanssa hauskemmin! Näytä ne kuvaesityksenä, jossa on taustamusiikki.Tämä Philipsin tuote toistaa samanaikaisesti JPEG-kuvat ja MP3-musiikin.Tallenna musiikillisen kuvaesityksen tiedostot samalle tallennusvälineelle. Valitse haluamasi MP3-musiikki ja aloita JPEG-kuvaesitys.

 • Musiikki: CD, CD-R/RW ja MP3-CD

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää kuuntelumukavuutta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita