DVD-laite/-tallennin

  DVD-laite/-tallennin

  Helppo tallennus

  DVD-tallennin, jossa teräväpiirtolähtö

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Helppo tallennus

 • Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • Kaksikerroksisen levyn tallennusaika on jopa 12 tuntia

  Kaksikerroksisen levyn tallennusaika on jopa 12 tuntia

  Joissakin DVD-tallentimissa on käytettävissä 12 tunnin tallennustila. Sen avulla kaksikerroksiselle DVD+R-levylle voi tallentaa jopa 12 tuntia videokuvaa.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • SmartAlgo varmistaa tallennusten laadun ja yhteensopivuuden

  SmartAlgo™ takaa laadukkaan tallennuksen levyn formaatista tai laadusta riippumatta. Sen patentoitu, oppiva ja mukautuva tekniikka valitsee optimaalisen tallennustavan kullekin levylle. Näin tallennus on huomattavasti luotettavampaa, virheitä ei tapahdu ja tallennetta voidaan taatusti toistaa muissa laitteissa.

 • USB Direct toistaa ja kopioi kuvia ja musiikkia flash-asemista

  Kytke laitteesi Philipsin DVD-laitteen USB-porttiin. Voit joko toistaa suoraan USB-liitännän kautta tai tallentaa musiikkia tai kuvia laitteesta DVD:lle myöhempää kuuntelua tai katselua varten. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • Muodot: MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselu- ja kuuntelumukavuutta. Toistettavat muodot ovat MP3, WMA, JPEG ja yleisimmät digitaaliset DivX-tallenteet. DivX-toiston avulla voit toistaa ja jakaa pakattua, korkealaatuista DivX-videosisältöä tietokoneesta muihin laitteisiin.

 • VPS/ PDC tallentaa TV-ohjelman tarkasti alusta loppuun

  Ohjelmoidun tallennuksen alkamisajankohtaa ja kestoa ohjataan VPS (Video Programming System)- ja PDC (Program Delivery Control) -järjestelmien avulla. Jos ohjelmaa aikaistetaan tai ohjelma venyy, tallentava laite käynnistyy ja pysähtyy aina oikeaan aikaan.

 • Helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä

  Kaikkia toimintoja yksinkertaisesta ajastintallennuksesta kehittyneisiin editointitoimintoihin on erittäin helppo käyttää. Helppokäyttöisen graafisen liittymän ansiosta kuka tahansa voi käyttää tallenninta. Kuvaruudun valikot ovat loogisessa järjestyksessä ja helppotajuisia. Lisäksi ruudulla näkyy ohjeteksti aina tarvittaessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita