Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Katsele mitä haluat - milloin haluat

  Tallenna vapaasti ja huoletta kiintolevylle. Arkistoi kiintoisimmat ohjelmat DVD-levylle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Katsele mitä haluat - milloin haluat

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Nopea arkistointi kiintolevyltä DVD:lle

  Pika-arkistoinnin avulla voit kopioida kiintolevyllä olevan ohjelmatallenteen DVD-levylle paljon ohjelman todellista kestoa nopeammin. Kun ohjelma on tallennettu kiintolevylle, voit kopioida sen DVD+R/RW-levylle maksiminopeudella.

 • Muodot: MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Yhteensopivuus useimpien levyformaattien kanssa lisää katselu- ja kuuntelumukavuutta. Toistettavat muodot ovat MP3, WMA, JPEG ja yleisimmät digitaaliset DivX-tallenteet. DivX-toiston avulla voit toistaa ja jakaa pakattua, korkealaatuista DivX-videosisältöä tietokoneesta muihin laitteisiin.

 • Dual Media tallentaa kätevästi sekä DVD+R/RW- että DVD-R/RW-levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW- ja DVD-R/RW-levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita