DVD-tallennin/videonauhuri

  DVD-tallennin/videonauhuri

  Muunna VHS-nauhat DVD-levyiksi

  Koe molempien maailmojen parhaat puolet Philips DVDR3510V -tallentimella, jossa on Dual Media DVD -tallennin ja kiinteä videonauhuritoiminto. Suora kaksisuuntainen kopiointi, DivX-sertifiointi ja suora USB-liitäntä takaavat rajoittamattoman käyttömukavuuden.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Muunna VHS-nauhat DVD-levyiksi

 • Toistaa CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Toistaa CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL, VHS

  Toistaa lähes kaikkea - ovatpa ne sitten CD-, (S)VCD-, DVD-, DVD+R-, DVD-R-, DVD+RW-, DVD-RW- tai DVD+R DL -levyjä tai jopa VHS-nauhoja. On joustavaa ja mukavaa voida toistaa kaikki levyt samalla laitteella.

 • ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView nopeaan ja vaivattomaan ohjelmointiin

  ShowView-järjestelmässä käyttäjä ohjelmoi ajastuksen ohjelmakohtaisella ShowView-koodilla. Enintään 9-numeroinen (yleensä numeroita on vähemmän) koodi löytyy useimpien TV-lehtien ohjelmatiedoista.

 • Videoiden kaksisuuntainen suora kopiointi videonauhurista DVD-laitteeseen

  Suorakopiointipainikkeen avulla käyttäjä voi kopioida videonauhan DVD-levylle tai päinvastoin. Kun painiketta painetaan DVD- tai VHS-toiston aikana, näyttöön tulee valikko, josta voit vahvistaa kopioinnin - ilman mutkikkaita vaiheita tai useita valintoja. Suorakopiointi on kätevää, nopeaa ja helppoa.

 • USB Direct -suoratoisto kuvien ja musiikin toistamiseen USB Flash -asemista

  Kytke laitteesi Philips DVD-laitteen USB-porttiin. Digitaaliset kappaleesi soitetaan ja valokuvasi näytetään suoraan laitteesta. Nyt voit jakaa suosikkihetkesi perheen ja ystävien kanssa.

 • Näyttää MP3-, WMA- ja JPEG- digikameran kuvat

  Toista MP3-, WMA- ja JPEG-tiedostot ja koe, miten kätevää on jakaa mediatiedostoja TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä - oman olohuoneen rauhassa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita