Kiintolevy-/DVD-tallennin

  USB 2.0

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Ajasta omat TV:n katseluaikasi

  Toista valokuvia, elokuvia ja musiikkia TV:stä mukavasti olohuoneessasi. Käytä tehokkaasti TV:n katseluaika One Touch -pysäytystoiminnolla sekä Pikauusinta- ja FlexTime-toiminnoilla. Katso parhaat ohjelmat silloin kun sinulle sopii, menettämättä hetkeäkään. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ajasta omat TV:n katseluaikasi

 • Näyttää DivX-, MP3-, WMA- ja JPEG- digivalokuvat

  Näyttää DivX-, MP3-, WMA- ja JPEG- digivalokuvat

  Toistaa lähes kaikki haluamasi mediaformaatit - DivX, MP3, WMA ja JPEG. Eri formaattien yhteensopivuus on kätevää, kuten on mediatiedostojen jakaminen TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä - oman olohuoneen rauhassa.

 • DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille. DivX Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit siirtää tai kopioida multimediatiedostoja lähteestä toiseen, olivatpa tiedostot sitten tallentimen kiintolevyllä, DVD-levyllä tai USB Flash -asemalla.

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  Tehokas kiintolevy ja FlexTime mahdollistavat ohjelman katsomisen kesken tallennuksen. Voit myös katsoa jotakin muuta ohjelmaa samalla, kun kiintolevylle tallennetaan jotakin toista ohjelmaa.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • Kiintolevyjukeboksiin voi tallentaa elokuvia, musiikkia ja valokuvia

  Luo ikioma digitaalisen aineiston jukeboksi omassa olohuoneessasi. Siirrä MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- ja HD JPEG -tiedostot nopeasti ja kätevästi tallentimen kiintolevylle - USB-muistitikuilta, kannettavista mediasoittimista, digitaalisista kameroista ja jopa joistakin AV-laitteista. Toista suosikkielokuvasi, -musiikkisi tai -valokuvasi TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä milloin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

 • Nopea arkistointi kiintolevyltä DVD:lle

  Pika-arkistoinnin avulla voit kopioida kiintolevyllä olevan ohjelmatallenteen DVD-levylle paljon ohjelman todellista kestoa nopeammin. Kun ohjelma on tallennettu kiintolevylle, voit kopioida sen DVD+R/RW-levylle maksiminopeudella.

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita