Kiintolevy-/DVD-tallennin

  USB 2.0

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Katsele digitaalitelevisiota ja 1080p HD -kuvaa

  Tämän DVD-tallentimen 160 Gt:n kiintolevylle voit tallentaa vaivatta. Kun haluat säilyttää suosikkiohjelmasi, riittää kun tallennat ne DVD-levylle, ja voit nauttia jatkossa korkealaatuisista tallennuksista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Katsele digitaalitelevisiota ja 1080p HD -kuvaa

 • Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit siirtää tai kopioida multimediatiedostoja lähteestä toiseen, olivatpa tiedostot sitten tallentimen kiintolevyllä, DVD-levyllä tai USB Flash -asemalla.

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • Hybridi-TV-viritin vastaanottaa analogisia ja digitaalisia lähetyksiä

  Hybridi-TV-viritin vastaanottaa analogisia ja digitaalisia lähetyksiä

  Hybridi-TV-virittimellä voit katsoa mitä tahansa ohjelmaa - niin digitaalisia kuin analogisiakin lähetyksiä. Televisioyhtiöt ovat siirtymässä digitaalisiin lähetyksiin, ja hybridi-TV-virittimellä voit katsella vielä nyt analogisia lähetyksiä ja kaikkia tulevia digitaalisia lähetyksiä. Voit nauttia viihteestä saumattomasti - nyt ja tulevaisuudessa.

 • DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX Ultra -sertifioitu, toistaa tehokkaasti DivX-videoita

  DivX-tuen avulla voit nauttia DivX-koodatusta videokuvasta omassa olohuoneessasi. DivX-mediaformaatti on MPEG4-perusteinen videopakkaustekniikka, jonka avulla voit tallentaa isoja tiedostoja (kuten elokuvia, trailereita ja musiikkivideoita) esimerkiksi CD-R/RW-levyille ja DVD-levyille. DivX Ultran parhaita ominaisuuksia ovat DivX-toisto ja mahtavat toiminnot, kuten tekstitys, useat kielivalinnat, raidat ja valikot helppokäyttöisessä muodossa.

 • Näyttää DivX-, MP3-, WMA- ja JPEG- digivalokuvat

  Näyttää DivX-, MP3-, WMA- ja JPEG- digivalokuvat

  Toistaa lähes kaikki haluamasi mediaformaatit - DivX, MP3, WMA ja JPEG. Eri formaattien yhteensopivuus on kätevää, kuten on mediatiedostojen jakaminen TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä - oman olohuoneen rauhassa.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • Kiintolevyjukeboksiin voi tallentaa elokuvia, musiikkia ja valokuvia

  Luo ikioma digitaalisen aineiston jukeboksi omassa olohuoneessasi. Siirrä MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- ja HD JPEG -tiedostot nopeasti ja kätevästi tallentimen kiintolevylle - USB-muistitikuilta, kannettavista mediasoittimista, digitaalisista kameroista ja jopa joistakin AV-laitteista. Toista suosikkielokuvasi, -musiikkisi tai -valokuvasi TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä milloin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita