Kiintolevy-/DVD-tallennin

  USB 2.0

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Valepukuinen AV-keskus HDMI 1080p -kuvalla

  Tämän DVD-tallentimen 250 Gt:n kiintolevylle voit tallentaa vaivatta. Kun haluat säilyttää suosikkiohjelmasi, riittää kun tallennat ne DVD-levylle ja voit nauttia jatkossa korkealaatuisista nauhoitteista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Valepukuinen AV-keskus HDMI 1080p -kuvalla

 • Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Helppo tiedonsiirto kiintolevy-, DVD- ja USB 2.0 -asemien välillä

  Täydellisen tiedostojen siirrettävyyden ansiosta voit siirtää tai kopioida multimediatiedostoja lähteestä toiseen, olivatpa tiedostot sitten tallentimen kiintolevyllä, DVD-levyllä tai USB Flash -asemalla.

 • HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  HDMI 1080p takaa erittäin terävän ja tarkan kuvan

  Videokuvan HDMI 1080p -parannus tuottaa kristallinkirkasta kuvaa. Nyt voit katsoa normaalitarkkuuksisia elokuvia teräväpiirtotarkkuudella, mikä lisää yksityiskohtia ja tekee kuvasta todenmukaisemman. Progressive Scan (1080p:n p-kirjain) poistaa TV-kuvaruudun viivarakenteen, mikä osaltaan parantaa kuvan terävyyttä. Lisäksi HDMI tarjoaa suoran digitaalisen yhteyden, jonka kautta voi siirtää pakkaamatonta digitaalista teräväpiirtokuvaa ja digitaalista monikanavaääntä. Niitä ei muunneta analogiseksi missään vaiheessa, joten kuvan ja äänen laatu on täysin häiriötöntä.

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  Tehokas kiintolevy ja FlexTime mahdollistavat ohjelman katsomisen kesken tallennuksen. Voit myös katsoa jotakin muuta ohjelmaa samalla, kun kiintolevylle tallennetaan jotakin toista ohjelmaa.

 • Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -komponenttivideolla optimaalinen kuvanlaatu

  Progressive Scan -toiminto kaksinkertaistaa kuvan pystysuuntaisen tarkkuuden, jolloin kuva terävöityy huomattavasti. Tavallisesti parittomien juovien kenttä lähetetään ensin ja parillisten juovien kenttä sen jälkeen, mutta Progressive Scan -toiminto piirtää molemmat kentät samanaikaisesti. Tällöin kuva muodostuu heti täydellisenä kaikessa tarkkuudessaan, silmä ei erota juovarakennetta ja kuva näkyy terävänä.

 • Hybridi-TV-viritin vastaanottaa analogisia ja digitaalisia lähetyksiä

  Hybridi-TV-viritin vastaanottaa analogisia ja digitaalisia lähetyksiä

  Hybridi-TV-virittimellä voit katsoa mitä tahansa ohjelmaa - niin digitaalisia kuin analogisiakin lähetyksiä. Televisioyhtiöt ovat siirtymässä digitaalisiin lähetyksiin, ja hybridi-TV-virittimellä voit katsella vielä nyt analogisia lähetyksiä ja kaikkia tulevia digitaalisia lähetyksiä. Voit nauttia viihteestä saumattomasti - nyt ja tulevaisuudessa.

 • Kiintolevyjukeboksiin voi tallentaa elokuvia, musiikkia ja valokuvia

  Luo ikioma digitaalisen aineiston jukeboksi omassa olohuoneessasi. Siirrä MP3-, WMA-, MPEG2-, DivX-, DivX Ultra-, Xvid-, JPEG- ja HD JPEG -tiedostot nopeasti ja kätevästi tallentimen kiintolevylle - USB-muistitikuilta, kannettavista mediasoittimista, digitaalisista kameroista ja jopa joistakin AV-laitteista. Toista suosikkielokuvasi, -musiikkisi tai -valokuvasi TV:ssä tai kotiteatterijärjestelmässä milloin haluat. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

 • TV-kanavien 5.1-kanavaisen äänen tallennus

  TV-kanavien 5.1-kanavaisen äänen tallennuksella voit tallentaa videokuvan ohella alkuperäiset äänet digitaalisista monikanavaisista lähteistä. Nauhoitteet voi toistaa vain monikanavaisesti 5.1-kanavaisesta kaiutinjärjestelmästä.

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita