Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Tallenna digitaalisia TV-lähetyksiä

  Huippulaatuinen kiintolevy-/DVD-tallennin tuottaa erinomaisen A/V-elämyksen. Lisäksi saat käyttöösi kätevän GUIDE Plus+ -oppaan. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tallenna digitaalisia TV-lähetyksiä

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

 • Näyttöön tuleva GUIDE Plus+ -opas

  GUIDE Plus+ on maksuton näyttöön tuleva elektroninen ohjelmaopas (EPG). Se näyttää lähipäivien ohjelmat, jotka voi ajastaa tallentumaan DVD-levylle yhdellä napin painalluksella. ( ei toistaiseksi käytössä Suomessa)

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

 • FlexTime – aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  Huippunopea kiintolevy ja FlexTime mahdollistavat ohjelman katsomisen kesken tallennuksen.

 • Digitaalinen TV-viritin (DVB-T) suoraan tallennukseen

  Integroidun DVB-T-virittimen avulla voit vastaanottaa maanpäällistä digitaalitelevisiosignaalia katsomista tai tallentamista varten. Laadukkaan kuvan säilyttämiseksi videosignaalia käsitellään koko ajan digitaalisesti, eikä sitä muunneta analogiseksi missään vaiheessa.

 • TV-kanavien 5.1-kanavaisen äänen tallennus digisovittimesta

  Digitaalinen 5.1-kanavainen äänen tallennuksen ansiosta voit tallentaa – videokuvan lisäksi – digitaalisen monikanavalähteen, kuten satelliittivastaanottimen alkuperäisen äänen DVD-levylle. Näitä tallenteita voi toistaa monikanavaisesti vain Philips-tallentimissa tai stereona missä tahansa DVD-laitteessa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita