Kiintolevyllinen DVD-tallennin

  Kiintolevyllinen DVD-tallennin

  Kiintolevyllinen DVD-tallennin

  Tallenna mitä haluat – ei enää huolta tallennustilasta. Kestävällä DVD:llä kaikki pysyy tallessa digitaalisella laadulla.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kiintolevyllinen DVD-tallennin

Tallenna kiintolevylle ja säilytä ikuisesti

 • Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusinta - koe uudelleen tärkeä hetki yhdellä painalluksella

  Pikauusintatoiminnolla voit katsoa uudelleen maagisia elokuvahetkiä ja unohtumattomia urheilusuorituksia milloin tahansa. Kiintolevy toistaa uudelleen viimeisimmät 30 sekuntia yhden painikkeen painalluksella. Voit siirtyä kauemmas taaksepäin painamalla painiketta uudelleen.

 • FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  FlexTime-ominaisuus: aloita ohjelman katselu kesken tallennuksen

  Tehokas kiintolevy ja FlexTime mahdollistavat ohjelman katsomisen kesken tallennuksen. Voit myös katsoa jotakin muuta ohjelmaa samalla, kun kiintolevylle tallennetaan jotakin toista ohjelmaa.

 • i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  i.LINK-digitaalitulo täydelliseen digitaaliseen videokamerakopiointiin

  Myös nimillä IEEE 1394 ja FireWire tunnettu i.Link siirtää kaikki video- ja äänisignaalit samassa kaapelissa digitaalisesti ilman kuvan- ja äänenlaadun heikkenemistä. i.Link-digitaalivideotulon avulla voit kopioida kotivideosi ja säilyttää niiden alkuperäisen digitaalisen kuvalaadun.

 • Pika-arkistointi kiintolevyltä DVD-levylle jopa 20-kertaisella nopeudella

  Pika-arkistoinnin avulla voit kopioida kiintolevyllä olevan ohjelmatallenteen DVD-levylle paljon ohjelman todellista kestoa nopeammin. Kun ohjelma on tallennettu kiintolevylle, voit kopioida sen DVD+R/RW-levylle maksiminopeudella.

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

 • Näyttöön tuleva GUIDE Plus+ -opas

  GUIDE Plus+ on maksuton näyttöön tuleva elektroninen ohjelmaopas (EPG). Se näyttää lähipäivien ohjelmat, jotka voi ajastaa tallentumaan DVD-levylle yhdellä napin painalluksella. ( ei toistaiseksi käytössä Suomessa)

 • Infrapunaohjaus digisovittimesta tallennusta varten

  Sat-hiiri on lisätarvike, joka mahdollistaa ulkoisten satelliittivastaanottimien ohjaamisen DVD-tallentimella. Sat-hiiri käynnistää satelliittivastaanottimen ja valitsee asianmukaisen kanavan lähettämällä komentoja infrapunayhteyden välityksellä.

 • Smart-kohtausjako lisää lukumerkkejä i.LINK-yhteydellä

  Smart-kohtausjako tunnistaa alkuperäisen DVD-kuvan osajaon (aika/päivämäärämuutokset). Näin varmistetaan, että DVD-kopion osat tulevat oikeaan järjestykseen.

 • Luomasi DVD:t toimivat muissa DVD-laitteissa ja -asemissa

  DVD-tallentimet voivat toistaa tavallisia DVD-Video-levyjä. Yhtä tärkeää on kuitenkin, että niillä luodut DVD+R- ja DVD+RW-levyt toimivat muissa DVD-videoissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita