Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Kiintolevy-/DVD-tallennin

  Tehosta katseluelämystäsi Pixel Plus -tekniikalla

  Huippulaatuinen kiintolevy-/DVD-tallennin tuottaa erinomaisen A/V-elämyksen. Lisäksi saat käyttöösi kätevän GUIDE Plus+ -oppaan.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehosta katseluelämystäsi Pixel Plus -tekniikalla

 • Pixel Plus -tekniikalla selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus -tekniikalla selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Philipsin Pixel Plus -tekniikka on mukautuva menetelmä mistä tahansa lähteestä tulevien signaalien kuvanlaadun parantamiseen, kuten televisio- tai satelliittivastaanottimen tai minkä tahansa tasoisten DVD-tallenteiden ja -levyjen kuvan toistoon. Käsiteltyjen videosignaaleiden kuvanlaatu analysoidaan ja häiriöistä riippuen tulosignaaliin sovelletaan automaattisesti Philipsin omaa kohinanvaimennusta, aikaperusteista korjaustekniikkaa ja vääristymien korjausta. Sen ansiosta HDMI-lähdön videolähdön laatu on erinomainen kaikissa HDMI-televisioissa ja Philipsin Pixel Plus -televisioissa.

 • Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  Digitaalinen HDMI-lähtö: helppo yhteys yhdellä kaapelilla

  HDMI on lyhenne sanoista High Definition Multimedia Interface. Kyseessä on suora digitaalinen yhteys, joka välittää digitaalista HD-kuvaa ja digitaalista monikanavaista ääntä. Signaalia ei muuteta missään vaiheessa analogiseksi, joten kuvan ja äänen laatu pysyy loistavana ja kokonaan häiriöttömänä. HDMI on DVI-yhteensopiva.

 • 1080i-kuvatarkkuus ylinäytteistyksellä

  DVD-tekniikka käyttää SD (Standard Definition) -videosignaalia, mutta videokuvan parannuksella resoluution voi muuttaa HD (High Definition) -videosignaalin mukaiseksi, jolloin kuvasta tulee terävä ja todentuntuinen. HD-videolähtösignaali voidaan ohjata HD-näyttöön HDMI (High-Definition Multimedia Interface) -liitännän kautta.

 • Integroitu digisovitin suoraan tallennukseen

  Integroidun DVB-T-virittimen avulla voit vastaanottaa maanpäällistä digitaalitelevisiosignaalia katsomista tai tallentamista varten. Laadukkaan kuvan säilyttämiseksi videosignaalia käsitellään koko ajan digitaalisesti, eikä sitä muunneta analogiseksi missään vaiheessa.

 • TV-kanavien 5.1-kanavaisen äänen tallennus digisovittimesta

  Digitaalinen 5.1-kanavainen äänen tallennuksen ansiosta voit tallentaa – videokuvan lisäksi – digitaalisen monikanavalähteen, kuten satelliittivastaanottimen alkuperäisen äänen DVD-levylle. Näitä tallenteita voi toistaa monikanavaisesti vain Philips-tallentimissa tai stereona missä tahansa DVD-laitteessa.

 • Näyttöön tuleva GUIDE Plus+ -opas

  GUIDE Plus+ on maksuton näyttöön tuleva elektroninen ohjelmaopas (EPG). Se näyttää lähipäivien ohjelmat, jotka voi ajastaa tallentumaan DVD-levylle yhdellä napin painalluksella. ( ei toistaiseksi käytössä Suomessa)

 • TV-ohjelman One Touch -pysäytystoiminto pysäyttää toiminnan heti

  TV-ohjelman pysäytystoiminto antaa hallinnan sinulle. Kun tallentimeen on kytketty virta, suuri sisäinen muisti alkaa automaattisesti tallentaa katsottavaa ohjelmaa – voit keskeyttää toiston, toistaa ohjelman uudelleen tai tallentaa sen, milloin tahansa. Jos haluat pitää tauon, voit pysäyttää ohjelman toiston yhdellä painikkeella ja jatkaa jälleen katselua, kun haluat.

 • Dual Media tallentaa sekä DVD+-R/RW- että DVD+R DL -levyille

  Philips DVD-tallentimet tukevat Dual Media -tallennusta, jolla voi tallentaa DVD+R/RW-, DVD-R/RW- ja DVD+R DL -levytyypeille. Tallennin luo mistä tahansa levystä kaikkien DVD-laitteiden kanssa yhteensopivan tallenteen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita