Kannettava MP3-CD-soitin

  Kannettava MP3-CD-soitin

  Nauti katkottomasta MP3-musiikista

  Anna eXp2546-MP3-CD-soittimen sykkeen viedä sinut mukanasi ja kuuntele jopa 10 tuntia katkotonta musiikkia yhdeltä MP3-CD-levyltä. Tässä klassisen tyylikkäässä ja helppokäyttöisessä soittimessa on LCD-näyttö. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti katkottomasta MP3-musiikista

 • 100 sekunnin Magic ESP™

  100 sekunnin Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ -piiri on kätevä ominaisuus, joka takaa tauottoman äänentoiston, vaikka MP3-CD-soitin altistuisi tärähdyksille esimerkiksi lenkillä tai muuten liikuttaessa. Tämä piiri on puskurimuisti, johon MP3- ja WMA-kappaleet tallentuvat. Puskurimuisti säätää automaattisesti sisältöä ja laserin toistonopeutta, mikä takaa tauottoman musiikinkuuntelun.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Kuuntele jopa 10 tuntia musiikkia yhdeltä MP3-CD:ltä

  Kuuntele jopa 10 tuntia musiikkia yhdeltä MP3-CD:ltä
 • Toistaa CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä

  Philips valmistaa tunnetusti tuotteita, jotka ovat yhteensopivia monien markkinoilla olevien levytyyppien kanssa. Tässä äänentoistojärjestelmässä voit käyttää CD-, CD-R- ja CD-RW-levyjä. Yhdelle CD-levylle mahtuu jopa 10 tuntia musiikkia. CD-RW-yhteensopivassa äänentoistolaitteessa on sekä CD-R (CD-Recordable)- että CD-RW (CD-Rewritable) -levyjen toistovalmius. CD-R-levyihin voi tallentaa vain kerran, ja niitä voi toistaa kaikissa CD-soittimissa. CD-RW-levyihin voi puolestaan tallentaa useita kertoja, ja niiden toistaminen on mahdollista vain yhteensopivissa CD-soittimissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita