Rikkaimuri

  Tehokas, hyvä lopputulos

  Philips FC6094 -rikkaimurissa (14,4 V) on kaikki, mitä tarvitset tehokkaaseen, monipuoliseen siivoamiseen. Lattiasuuttimen ja teleskooppivarren ansiosta siivoat sotkut helposti laajemmaltakin alueelta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tehokas, hyvä lopputulos

Mukana tarvikkeet suurten alueiden puhdistamiseen

 • Ladattavat akut (14,4 V), tehokas ilmankierto

  Ladattavat akut (14,4 V), tehokas ilmankierto

  Philips Mini Vacin tehokas ilmanvaihto pyörittää likaa laitteen sisällä ja varmistaa näin optimaalisen imutehon ja pysyvät siivoustulokset.

 • Ainutlaatuisen hiljainen

  Ainutlaatuisen hiljainen

  Philips Mini Vac -rikkaimurissa on tehokas moottori, mutta sulavalinjainen muotoilu tekee siitä erityisen hiljaisen. Vaimean äänen ansiosta voit siivota kotisi milloin vain.

 • Irrotettava, konepestävä suutin

  Irrotettava, konepestävä suutin

  Philips Mini Vac -rikkaimuri on myös helppo huoltaa. Suuttimen voi puhdistaa kätevästi astianpesukoneessa. Näin käytössäsi on aina puhdas Mini Vac.

 • Teleskooppivarsi sekä lattia-, harja- ja rakosuuttimet

  Teleskooppivarsi sekä lattia-, harja- ja rakosuuttimet

  Philips FC6094 (14,4 V) varsi-/rikkaimurin mukana tulee lisävarusteita kaikenlaiseen siivoamiseen. Mukana on lattiasuulake ja teleskooppivarsi, joiden avulla siivoaa sotkut laajemmaltakin alueelta. Harjasuuttimen avulla puhdistuu herkät pinnat, ja taipuvan rakosuuttimen avulla puhdistuvat ahtaat ja hankalatkin paikat.

 • Kätevä latausteline seinälle tai pöydälle

  Kätevä latausteline seinälle tai pöydälle

  Philips Mini Vac -rikkaimuria voi säilyttää kätevässä lataustelineessä joko seinällä tai pöydällä. Tehokas ladattava akku takaa, että Philips Mini Vac on aina käyttövalmiina.

 • Tehokas ilmankierto ja kaksivaiheinen suodatusjärjestelmä

  Tehokas ilmankierto ja kaksivaiheinen suodatusjärjestelmä

  Philips Mini Vac -rikkaimurin tehokas ilmankierto pitää lian laitteen sisällä ja varmistaa näin optimaalisen imutehon ja pysyvät siivoustulokset. Kaksivaiheisen suodatusjärjestelmän ansiosta imuroitu lika ei karkaa. Ensimmäinen suodatin pysäyttää suurimman osan liasta, ja toinen suodatin vangitsee hienommat pölyhiukkaset.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita