Steam Plus

Sweep and Steam -höyrypuhdistin

  Steam Plus

  Sweep and Steam -höyrypuhdistin

  Loistavan puhtaat lattiat höyryllä

  Pidä kotisi kiiltävän puhtaana uuden Philips Steam Plus FC7020 -höyrypuhdistimen avulla. Höyry tappaa bakteerit, joten voit nauttia erittäin hygieenisestä lopputuloksesta. Yhdistetty lakaisin ja höyrypuhdistin säästävät sekä aikaa että vaivaa. 83 prosenttia Smartson testi lentäjien suositella Philips Steam Plus FC7020. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Steam Plus Sweep and Steam -höyrypuhdistin

2-in-1: lakaise ja pese höyryllä, Lämpenee 30 sekunnissa, 2 mikrokuitutyynyä, Kaikki kovat lattiapinnat FC7020/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Loistavan puhtaat lattiat höyryllä

Lakaise ja pese höyryllä yhdellä vedolla

 • Höyry tuhoaa jopa 99,9 % bakteereista

  Höyry tuhoaa jopa 99,9 % bakteereista

  Nauti erittäin hygieenisestä lopputuloksesta. Philips Steam Plus -höyrypuhdistin tappaa jopa 99,9 % bakteereista ja puhdistaa kaikentyyppiset kovat lattiapinnat pelkällä vedellä ilman kemikaaleja.

 • Höyryteho 1300 W

  Höyryteho 1300 W

  1300 W:lla nopea kuumenemisaika. Steam Plus -höyrypuhdistin on valmis alle 30 sekunnissa. LED-merkkivalo muuttuu valkoisesta siniseksi, kun puhdistin on käyttövalmis.

 • Lakaise ja pese höyryllä yhdellä vedolla

  Lakaise ja pese höyryllä yhdellä vedolla

  Hygieeninen lopputulos vain yhdellä vedolla. Steam Plus -höyrypuhdistimen kaksi toimintoa säästävät aikaa ja vaivaa. Lakaisutoiminto poistaa likaa, pölyä ja muruja samalla, kun höyrypesu puhdistaa. Voit käyttää toimintoja yksitellen tai yhdessä ja saat hetkessä puhtaat lattiat.

 • Kuivuu erittäin nopeasti

  Kuivuu erittäin nopeasti

  Philipsin Steam Plus -höyrypuhdistin säästää siivousaikaa. Laite poistaa tehokkaasti näkyvän ja näkymättömän lian sekä jättää lattiat kuiviksi.

 • Ei pesuainejäämiä lattioilla

  Ei pesuainejäämiä lattioilla

  Steam Plus -höyrypuhdistin toimii pelkällä vedellä, joten se ei jätä lattialle kemikaalijäämiä.

 • Pestävät ja kestävät mikrokuitutyynyt

  Pestävät ja kestävät mikrokuitutyynyt

  Sisältää kaksi pestävää ja kestävää mikrokuitutyynyä. Pehmeä mikrokuitutyyny irrottaa, nostaa ja imee pölyä ja likaa hellästi mutta tehokkaasti. Mikrokuitutyynyt ovat konepestäviä. Lisäksi ne on helppo asettaa paikalleen ja irrottaa.

 • Höyry lakkaa, kun keskeytät pesun

  Höyry lakkaa, kun keskeytät pesun

  Steam Plus -höyrypuhdistin lopettaa höyryttämisen automaattisesti, kun keskeytät pesun ja asetat puhdistimen pystyasentoon. Tämä lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

 • Voit käyttää vesijohtovettä

  Voit käyttää vesijohtovettä

  Steam Plus -höyrypuhdistin on kehitetty erityisesti käytettäväksi hanavedellä. Sen Active Calc -kalkinpoistosuodatin puhdistaa veden automaattisesti. Vaihda Active Calc -suodatin vähintään puolen vuoden välein. Näin vältät kalkkeutumisen ja laitteen pesutulos säilyy laadukkaana.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita