AquaTrio Pro

  AquaTrio Pro

  Imuroi, moppaa ja kuivaa kerralla

  AquaTrio Pro imuroi, moppaa ja kuivaa samanaikaisesti – säästät jopa 50 % aikaa ja vaivaa.* Tehokkaat ja hellät mikrokuituharjat irrottavat lian ja tahrat perusteellisesti ja takaavat täydellisen ja näkyvän märkäpuhdistustuloksen kaikilla kovilla lattiapinnoilla**. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 405,01 €
  60 päivän palautusoikeus

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

AquaTrio Pro

3-in-1: imuroi, moppaa ja kuivaa, Triple-Acceleration-tekniikka, Märkäpuhdistus, Kaikki kovat lattiapinnat FC7088/01 Etsi samanlaisia tuotteita

Imuroi, moppaa ja kuivaa kerralla

Kovien lattiapintojen märkäpuhdistukseen

 • Edistyksellinen puhdistusteho takaa erinomaisen siivousjäljen

  Edistyksellinen puhdistusteho takaa erinomaisen siivousjäljen

  - Imuroi: tehokas Aqua Cyclone imee ja irrottaa kaikki roiskeet, lian ja pölyn. Moppaa: vastapäivään pyörivät harjat levittävät lattialle puhdasta vesisumua, ja kaikki lika hajoaa veteen ja siirtyy erilliseen säiliöön. Kuivaa: harjan pyörimisnopeus luo ilmavirran, jonka ansiosta lattia jää lähes kuivaksi.

 • Toimii tehokkaasti kylmällä ja lämpimällä vedellä, myös ilman puhdistusainetta

  Toimii tehokkaasti kylmällä ja lämpimällä vedellä, myös ilman puhdistusainetta

  AquaTrio Prolla saat loistavan puhdasta pelkällä kylmällä tai lämpimällä vedellä. Voit halutessasi lisätä myös pesuainetta. Muista kuitenkin, että koville lattiapinnoille sopii parhaiten puhdistusaine, joka vaahtoaa vain vähän tai ei ollenkaan.

 • Erilliset puhtaan ja likaisen veden säiliöt

  Erilliset puhtaan ja likaisen veden säiliöt

  Erilliset puhtaan ja likaisen veden säiliöt takaavat, että peset aina puhtaalla vedellä ja että lika ja allergeenit jäävät likaisen veden säiliöön.

 • Lattia kuivuu 50 % nopeammin verrattuna tavanomaiseen moppaukseen

  Lattia kuivuu 50 % nopeammin verrattuna tavanomaiseen moppaukseen

  Lattia kuivuu jopa 50 % nopeammin verrattuna tavanomaiseen moppaukseen.

 • Ihanteellinen kaikille koville lattiapinnoille**

  Ihanteellinen kaikille koville lattiapinnoille**

  Täydellinen kaikille koville, märkäpesun kestäville lattiapinnoille: puu, parketti, laminaatti, vinyyli ja korkki, keraaminen ja tiili, marmori ja luonnon kivi.

 • Puhdistaa yli 60 m2 yhdellä vesisäiliöllä

  Puhdistaa yli 60 m2 yhdellä vesisäiliöllä

  Yhdellä täydellä vesisäiliöllä (700 ml) puhdistat jopa 60 m2 lattiapinta-alaa – voit siis puhdistaa laajan alueen mahdollisimman vähäisellä vesimäärällä.

 • Nopeasti pyörivät harjat puhdistetaan käytön aikana

  Nopeasti pyörivät harjat puhdistetaan käytön aikana

  Harjat puhdistuvat itse käytön aikana. Keskipakoisvoima pakottaa lattialta kerätyn lian ja kosteuden irti kuiduista niin, että ne päätyvät likaisen veden säiliöön. Varmista optimaalinen puhdistus vaihtamalla AquaTrio Pro -harjat 6 kuukauden välein (FC8054).

 • Säästää jopa 50 % energiaa ja 70 % vettä*

  Säästää jopa 50 % energiaa ja 70 % vettä*

  Tehokkaan virrankulutuksen ansiosta virrankulutus puolittuu verrattuna imurointiin. Vettä kuluu myös 70 % vähemmän kuin märkämoppauksella.

 • Itsepuhdistuva laite ja huuhteluteline

  Itsepuhdistuva laite ja huuhteluteline

  AquaTrio huuhtelee itsensä. Aseta vain laite tarkoitukseen suunniteltuun huuhtelutelineeseen, kaada sinne kupillinen vettä ja käynnistä laite muutamaksi sekunniksi.

 • Poistaa jopa 99 % bakteereista*** ja vähentää allergeenien määrää

  AquaTrio poistaa jopa 99 % bakteereista*** ja vähentää allergeeneja. Puhdas ja likainen vesi ovat erillisissä säiliöissä, joten lika ja allergeenit jäävät likaisen veden säiliöön.

 • 2 mikrokuituharjaa poistavat kaiken lian ja pölyn

  Tehokkaat mikrokuituharjat pyörivät 6700 kierrosta minuutissa ja poistavat tehokkaasti tahrat, pölyn ja lian. Harjat mukautuvat lattian muotoihin ja puhdistavat jopa saumaukset.

 • LED-merkkivalot ilmoittavat, kun käyttäjän toimia tarvitaan

  LED-merkkivalo näyttää, kun sinua tarvitaan. Valo muuttuu vihreäksi, kun AquaTrio Pro on päällä ja käyttövalmis. Valo muuttuu siniseksi, kun vesisäiliöt ovat täynnä tai tyhjiä. Valo muuttuu punaiseksi, jos harjoihin on juuttunut jotain, jolloin voit poistaa tukoksen ja jatkaa siivousta.

 • Allergiaystävällinen, ECARF-testattu

  Vedensuodatuksella varustettu AquaTrio on allergiaystävällinen ja sille on myönnetty ECARF-sertifikaatti (European Centre for Allergy Research Foundation). Aqua Cyclone nappaa tomun ja pölyn ja sitoo allergeenit veteen, jolloin ne eivät pääse takaisin ilmaan. AquaTrio suodattaa poistoilmasta 99,95 % allergeeneista, kuten kissan ja koiran karvoista, pölypunkeista ja siitepölystä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Tämän tuotteen lisätarvikkeet

Näytä kaikki lisätarvikkeet
* suositeltava hinta
 • * Soveltuu myös märkämoppaukseen
 • ** Verrattuna imurointiin 2 200 watin pölynimurilla ja tavanomaiseen moppaukseen
 • *** Käytettäessä puhdistusainetta

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita