Swarovski

Swarovski

USB-muistiavain

  Swarovski

  USB-muistiavain

  Tyyliä tietoon

  Toimivuus ihanimmillaan. Philipsin ja Swarovskin sensaatiomainen yhteistyö nostaa tekniikasta nautiskelun uudelle tasolle. Sen nimi on Active Crystals. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Swarovski Active Crystals USB-muistiavain

Lock Out, 1 Gt FM01SW80/27 Etsi samanlaisia tuotteita

Tyyliä tietoon

asiakirjoja, kuvia ja musiikkia varten

 • Ceralun Silver Shade -kristallit

  Tyyli kohtaa kauniisti kristallin välkkeen näissä Ceralun-tekniikalla kiinnitetyissä Silver Shade -kristalleissa. Kun pelkkä käytännöllisyys ei riitä, uusi Active Crystals -USB-muistiavain tuo tyyliä tietojen jakamiseen.

 • Tyylikäs jalokivi kauniisti hiotussa ruostumattomassa teräsrungossa

  Toimivuus ihanimmillaan. Uusi tyylikäs Active Crystals -USB-muistiavain on valmistettu hiotusta ruostumattomasta teräksestä.

 • Kaunis pussi suojaa arvokasta USB-muistiavainta

  Kiinnitä Active Crystals -USB-muistiavain laukkuusi tyylikkääksi koruksi. Toimitukseen kuuluu säilytyspussi, joka suojaa arvokasta Active Crystals -USB-muistiavaintasi.

 • 1 Gt:n tallennuskapasiteetti suurille tiedostoille

  Voit tallentaa tietoja tai siirtää suurikokoisia tiedostoja, kuten asiakirjoja, musiikkia ja kuvia tietokoneen USB-portin kautta hyödyllisen 1Gt:n muistin avulla.

 • Nopea tiedonsiirto USB 2.0 -yhteydellä

  Nopean tiedonsiirron ansiosta pitkästyttävä odotteluaika lyhenee merkittävästi kopioitaessa suuria multimediatiedostoja tietokoneen kiintolevyltä.

 • Jaa ja tallenna jopa 250 kappaletta ja 1000 valokuvaa

  Tämä tyylikäs jalokivi on kehitetty jopa 250 kappaleen ja 1000 kuvan jakamiseen ja tallentamiseen. Se on ihanteellinen henkilökohtaiseen tehokäyttöön. Niin äitien vauvakuvat kuin liikenaisten tiedostot kulkevat mukana helposti ja kätevästi.

 • Sisältää tuotekohtaisen ja helppokäyttöisen ohjelmiston

  Sisältää täydellisen, Active Crystals -USB-muistiavaimesta automaattisesti käynnistyvän ohjelmistopaketin, joka tuo käyttöösi hyödyllisiä toimintoja, kuten tiedostojen synkronoinnin ja automaattisen tiedostojen pakkauksen.

 • Suojaa tärkeät, henkilökohtaiset tiedot salasanalla

  256-bittisen AES-salauksen sisältävällä salasanasuojaustoiminnolla voit suojata tärkeät tietosi luvattomalta käytöltä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita