Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  MP3-toisto ja MAX-ääni.

  Toteuta kaikki haaveesi tällä MP3-minihifisarjalla, jossa on Philipsin bassoääniä korostava MAX-ääni. MP3-tallennuskapasiteetti jopa 30 tuntia ja intuitiivinen käyttö – ilo omistaa! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

MP3-toisto ja MAX-ääni.

 • Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  Toistaa 30 tuntia MP3-CD-musiikkia

  MP3 on lyhenne sanoista MPEG 1 Audio layer-3. MP3-tekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pienten tiedostokokojen vuoksi MP3 onkin nykyään Webin suosituin äänenpakkausformaatti.

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynaaminen bassotehostus takaa syvän ja vaikuttavan äänen

  Dynamic Bass Boost -toiminnon ansiosta kuuntelijat voivat nauttia ensiluokkaisesta bassotehostuksesta kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Yksi painallus riittää! Kun äänenvoimakkuutta pienennetään, basson alataajuudet eivät yleensä toistu yhtä hyvin kuin suurilla äänenvoimakkuuksilla. Ongelma voidaan poistaa käyttämällä Dynamic Bass Boost -bassotehostusta. Näin kuuntelijat voivat nauttia tasaisen laadukkaasta äänentoistosta silloinkin, kun äänenvoimakkuus on pieni.

 • Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalinen äänensäätö musiikkityylin mukaan

  Digitaalisen äänensäädön ansiosta voit valita eri musiikkityylien taajuusalueet käyttämällä esimääritettyjä Jazz-, Rock- ja Classic-asetuksia. Kussakin tilassa äänenbalanssi ja musiikkityylin äänentaajuudet säädetään automaattisesti graafisella taajuuskorjaustekniikalla. Digitaalinen äänensäätö muokkaa äänibalanssin musiikkityylin mukaan ja takaa siten parhaan mahdollisen kuunteluelämyksen.

 • Virtual Environment Control – simuloidut ääniympäristöt

  Virtual Environment Control (VEC) luo virtuaalisia ääniympäristöjä, jotka saavat musiikin kuulostamaan siltä kuin sitä kuunneltaisiin jossakin muualla. VEC-ääniympäristöt jäljittelevät tiettyjen tilojen ja ympäristöjen akustisia ominaisuuksia. Käytettävissä ovat esimerkiksi Hall, Cinema ja Concert. VEC parantaa musiikkinautintoa merkittävästi simuloimalla ääntä eri tilojen ja ympäristöjen mukaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita