Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  Kirkas, tehokas ja mahtava ääni

  FWM6000/10-hifijärjestelmä lisää musiikin tehoa 550 watin RMS- ja 7500 watin PMPO-lähtöteholla. Subwoofer tuottaa täyteläisen bassoäänen ja UniSound takaa selkeän ja luonnollisen äänentoiston. Voit nauttia musiikista suoraan USB-laitteista ja kannettavista soittimista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kirkas, tehokas ja mahtava ääni

tällä äänijärjestelmällä

 • MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound lisää tehoa

  MAX Sound -tekniikka tehostaa bassoa, vahvistaa äänenlaatua kaikilla voimakkuuksilla ja tuottaa vaikuttavan kuunteluelämyksen yhdellä painikkeen painalluksella. Sen laadukkaat piirit kalibroivat äänen ja äänenvoimakkuuden asetuksia ja antavat näin särötöntä lisätehoa bassotoistoon ja äänenvoimakkuuteen. Äänispektri ja äänenvoimakkuus vahvistuvat huomattavasti, jolloin musiikin kuuntelu on entistä miellyttävämpää.

 • Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa

  Kaksoisvahvistin parantaa äänentoistoa vähentämällä basso- ja diskanttikaiuttimien välistä keskeismodulaatiosäröä, koska kullakin muuntimella on oma vahvistimensa. Tuloksena on vaikuttavan syvä ja voimakas bassoääni, joka ei kuitenkaan häiritse korkeampien taajuuksien puhtautta ja tarkkuutta. Yhdessä tarkan, aktiivisen jakotaajuusmuotoilun kanssa saavutetaan muuntimien vaiheen ja taajuusvasteen parempi hallinta, jolloin äänentoisto on tasapainoinen ja luonnollinen.

 • MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link toistaa musiikin kannettavista soittimista

  MP3 Link mahdollistaa kannettavissa mediasoittimissa olevan MP3-sisällön suoran toistamisen. Sen lisäksi, että äänentoistojärjestelmän toistaman lempimusiikkisi äänenlaatu on ensiluokkainen, MP3 Link on myös erittäin kätevä käyttää, koska pelkkä kannettavan MP3-soittimen liittäminen äänentoistojärjestelmään riittää.

 • 3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  3 levyn vaihtajalla useiden levyjen toisto käy kätevästi

  Kolmen CD-levyn vaihtajan ansiosta voit asettaa laitteeseen kolmea levyä ja valita musiikin tilanteen mukaan. Kätevällä toiminnolla voit kuunnella monenlaista musiikkia joutumatta vaihtamaan CD-levyjä usein.

 • Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Digitaalisen virittimen muistipaikat lisäävät käyttömukavuutta

  Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Tallennettujen pikavalintakanavien ansiosta voit valita suosikkikanavasi nopeasti virittämättä taajuutta joka kerta.

 • UniSoundilla luonnollinen ja kristallinkirkas äänenlaatu

  UniSoundilla luonnollinen ja kristallinkirkas äänenlaatu

  Valmistaudu kirkkaampaan ja luonnollisempaan musiikkiin. UniSound-tekniikka hyödyntää akustista muotoilua ja suunnittelukokemusta äänen tuottamiseen juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. Tavallisissa kaiuttimissa diskantti- ja bassokaiuttimen äänet kuuluvat eri paikoista. Tämä saa aikaan ääntä vääristäviä voimakkaita häiriöitä, mikä aiheuttaa luonnottoman, tasaisen ja tukahdutetun äänen. UniSound vapauttaa musiikin sijoittamalla diskantti- ja bassokaiuttimen ainutlaatuisiin sijainteihin ja käyttämällä jakotaajuussuunnittelua, mikä vähentää huomattavasti häiriöitä ja tuottaa luonnollisen, alkuperäistä vastaavan äänen.

 • 500 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun

  500 W RMS takaa elokuvien ja musiikin erinomaisen äänenlaadun
 • Kopioi musiikkia CD-levyiltä, radiosta ja karaokesta USB-laitteeseen

  Kopioi musiikkia CD-levyiltä, radiosta ja karaokesta USB-laitteeseen
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vältä laitteen käyttämistä pitkään yli 85 desibelin voimakkuudella, sillä se voi vaurioittaa kuuloa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita