Minihifijärjestelmä

  Minihifijärjestelmä

  Voit ohjata MP3-musiikkia tietokoneeltasi

  Haluatko hallita tietokoneella olevaa massiivista MP3-kokoelmaasi kaukosäätimellä? USB-tietokoneliitäntä on sitä varten! Lisäksi peliportti ja wOOx-tekniikka antavat uutta potkua pelaamiseen ja musiikin kuunteluun FWM779:n dynaamisen vahvistimen kautta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Voit ohjata MP3-musiikkia tietokoneeltasi

 • 50 tunnin toisto MP3-CD-levyltä

  50 tunnin toisto MP3-CD-levyltä
 • Etupuolelta äänen syöttävät wOOx-kaiuttimet

  Etupuolelta äänen syöttävät wOOx-kaiuttimet
 • USB-tietokoneliitäntä tekee PC:stä MP3-jukeboksin

  USB-tietokoneliitännän avulla käyttäjä voi kuunnella MP3-musiikkia tietokoneen kaiuttimien sijasta Philips-äänentoistojärjestelmän tehokkaista kaiuttimista. Kun tietokone yhdistetään äänentoistojärjestelmään USB-johdolla, tietokoneen MP3-musiikki voidaan siirtää suoraan äänentoistojärjestelmään, ja tietokone toimii ikään kuin massiivisena MP3-jukeboksina. MusicMatch Playlist -soittolistan MP3-musiikkia on helppo selata ja ohjata äänentoistojärjestelmän sekä kaukosäätimen painikkeilla. Äänentoistojärjestelmän näytössä on tietoja kappaleista ja niiden pituuksista.

 • Erinomainen ääni digitaalisella D-luokan vahvistimella

  Digitaalinen D-luokan vahvistin muuntaa analogisen signaalin digitaaliseksi signaaliksi ja vahvistaa signaalia digitaalisesti. Signaali siirtyy tämän jälkeen demodulaatiosuodattimeen, joka tuottaa lopullisen lähtösignaalin. Vahvistettu digitaalinen lähtösignaali on kaikilta ominaisuuksiltaan digitaalisen äänen veroinen, myös äänenlaatunsa puolesta. Lisäksi digitaalinen D-luokan vahvistin on 90 prosenttia tehokkaampi kuin perinteinen AB-vahvistin. Tuloksena on tehokas vahvistin, joka vie vain vähän tilaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita