Paineistettu höyrylaite

  Paineistettu höyrylaite

  Tehokasta ja vaivatonta silitystä

  Tehokkaassa ja nopeassa höyrysilityskeskuksessa on ainutlaatuinen automaattinen Calc-Clean-toiminto. Sinun ei enää tarvitse suorittaa kalkinpoistoa itse, vaan se tehdään automaattisesti. Silittäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

9000 series Paineistettu höyrylaite

Automaattinen kalkinpoisto GC9020/02 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokasta ja vaivatonta silitystä

Ainutlaatuinen automaattinen Calc-Clean-toiminto

 • Ergonominen ja kevyt 1,2-kiloinen silitysrauta

  Ergonomisesti muotoillulla silitysraudalla on miellyttävä silittää, sillä se vähentää ranteeseen kohdistuvaa rasitusta. Ylöspäin kaartuvan kahvan ansiosta ranteen asento on luonteva, mikä vähentää rasitusta silityksen aikana. Silitysraudan muotoilu myös estää silitysraudan pystyyn asettamisesta aiheutuvan toistuvan liikkeen. Silitysrauta painaa vain 1,2 kiloa.

 • SteamGlide-pohja on korkealuokkainen Philips-pohja

  SteamGlide-pohja on Philipsin paras pohja höyrysilitysraudoille. Se ei naarmuunnu helposti, liukuu hyvin ja on helposti puhdistettava.

 • Jopa 5 baarin paine

  Jopa 5 baarin paine

  Mitä enemmän höyryä, sitä nopeammin silität. Tasainen tehokas höyry tunkeutuu syvälle kankaaseen, nopeuttaa silittämistä ja takaa erinomaisen silitystuloksen. Voit säätää höyrytehoa tarpeittesi mukaan.

 • Jatkuva höyryntuotto jopa 120 g/min

  Jatkuva höyryntuotto jopa 120 g/min

  Mitä enemmän höyryä, sitä nopeammin silität. Philipsin höyrysilityskeskuksen ainutlaatuinen tekniikka tuottaa tehokasta höyryä, joka nopeuttaa ja helpottaa silittämistä sekä takaa erinomaisen silitystuloksen.

 • Lukitse silitysrauta turvallisesti alustaan.

  Lukitse silitysrauta turvallisesti alustaan.

  Silityskeskuksessa on turvalukitus, jolla silitysraudan voi lukita turvallisesti alustaan. Tällä tavoin silityskeskusta voi käyttää turvallisemmin, eikä kukaan kosketa vahingossa silitysraudan kuumaa pohjaa. Voit myös ottaa silityskeskuksen mukaan helposti.

 • Poistaa kalkin järjestelmästä automaattisesti

  Poistaa kalkin järjestelmästä automaattisesti

  Automaattinen kalkinpoistotoiminto poistaa kalkin järjestelmästä automaattisesti. 2 minuutin kalkinpoisto käynnistyy automaattisesti, kun järjestelmä tarvitsee puhdistusta, eikä sinun tarvitse tehdä mitään muuta kuin tyhjentää irrotettava säiliö. Tämän toiminnon ansiosta järjestelmä pysyy uudenveroisena.

 • Kätevä johdonsäilytys – paina vain painiketta

  Kätevä johdonsäilytys – paina vain painiketta

  Automaattinen johdon kelain kelaa virtajohdon automaattisesti yhdellä painikkeen painalluksella.

 • Järjestelmän virta katkeaa automaattisesti, jos laitetta ei käytetä

  Järjestelmän virta katkeaa automaattisesti, jos laitetta ei käytetä

  Silitysjärjestelmän virta katkaistaan automaattisesti turvallisuussyistä, jos laitetta ei käytetä. Silitysjärjestelmä otetaan uudelleen käyttöön painamalla jotakin painiketta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita