PerfectCare Elite

Silityskeskus

  • KA

  PerfectCare Elite

  Silityskeskus

  Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

  PerfectCare Elite on Philipsin tehokkain ja paras höyrysilityskeskus. OptimalTEMP-tekniikan ansiosta voit silittää sekä farkkuja että silkkiä samalla lämpöasetuksella. Tekniikka varmistaa, ettei mikään silitettävä kangas vahingoitu. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  suositeltava hinta: 349,00 €
  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta
 • Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

PerfectCare Elite Silityskeskus

Enimmäispaine 6, 5 baaria, Höyrysuihkaus jopa 450 g, Vesisäiliön tilavuus 1, 8 l, Irrotettava vesisäiliö GC9622/20 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokkain höyryntuotanto takaa nopeimman silityksen*

Erittäin kevyt silitysrauta

 • Suuri, irrotettava vesisäiliö on helppo täyttää

  Suuri, irrotettava vesisäiliö on helppo täyttää

  Irrotettavan vesisäiliön voi täyttää helposti laitetta sammuttamatta, ja suuren täyttöaukon ansiosta veden lisääminen onnistuu suoraan vesihanasta. 1,8 litran vesisäiliö riittää jopa kahden tunnin yhtäjaksoiseen silittämiseen.

 • Säästä energiaa ECO-tilassa

  Säästä energiaa ECO-tilassa

  ECO-tila säästää energiaa silityslaadusta tinkimättä vähentämällä höyryn määrää. Silitysraudasta tulee silti riittävästi höyryä, jotta saat perusteellisen silitystuloksen.

 • Silitä kankaita farkuista silkkiin lämpötilaa muuttamatta

  Silitä kankaita farkuista silkkiin lämpötilaa muuttamatta

  OptimalTEMP-tekniikan ansiosta sinun ei enää tarvitse tuhlata aikaa lämpötilan vaihtamiseen, sen muuttumisen odotteluun tai vaatteiden esilajitteluun. Sopivan lämpötilan ja jatkuvan höyryntuoton ansiosta voit silittää kaikenlaisia tekstiilejä farkuista silkkiin kangasta vahingoittamatta.

 • Turvallinen lukitsin

  Turvallinen lukitsin

  Höyrysilityskeskuksessa on turvalukitus, jolla silitysraudan voi lukita turvallisesti alustaan. Tällä tavoin silitysrauta ei pääse luistamaan, eikä kukaan kosketa vahingossa silitysraudan kuumaa pohjaa. Silitysraudan kuljettaminen kodissa on helppoa ja turvallista.

 • Kuuman pohjan voi jättää turvallisesti silityslautaa vasten

  Kuuman pohjan voi jättää turvallisesti silityslautaa vasten

  Innovatiivinen OptimalTEMP-tekniikka takaa, etteivät silitettävät tekstiilit pala. Voit silittää huoletta ja jättää kuuman pohjan suoraan silityslaudan päälle. Ranteet rasittuvat vähemmän, kun silitysrautaa ei tarvitse jatkuvasti nostaa alustaltaan ja laskea sille takaisin.

 • Automaattinen virrankatkaisu parantaa turvallisuutta ja säästää energiaa

  Automaattinen virrankatkaisu parantaa turvallisuutta ja säästää energiaa

  Automaattinen virrankatkaisutoiminto katkaisee höyrysilityskeskuksesta virran, kun sitä ei ole käytetty muutamaan minuuttiin. Toiminto säästää energiaa ja tuo mielenrauhaa.

 • Riippumattomien tekstiiliasiantuntijoiden testaama ja hyväksymä

  Riippumattomien tekstiiliasiantuntijoiden testaama ja hyväksymä

  Riippumattomat tekstiiliasiantuntijat, kuten DWI, IWTO ja Woolmark, ovat testanneet ja hyväksyneet tämän silitysraudan silityslaadun. Woolmark Apparel Care -ohjelma tarjoaa kuluttajille tietoa laadukkaista villatuotteille sopivista hoitotuotteista, joilla on The Woolmark Companyn hyväksyntä. Philips on OptimalTEMP-tekniikkansa siivittämänä saanut ensimmäisenä silitysrautojen valmistajana Woolmark Gold -sertifioinnin. Voit luottaa siihen, että Woolmark-merkityt hoitotuotteet sopivat taatusti kaikille villatuotteille.

 • Philipsin pehmeästi liukuva ja naarmuuntumaton pohja

  Philipsin pehmeästi liukuva ja naarmuuntumaton pohja

  Philipsin huippuluokan T-ionic Glide -pohja liukuu erittäin pehmeästi ja tekee silittämisestä entistä vaivattomampaa ja nopeampaa. Alustan ruostumaton teräs on alumiinia kovempaa ja kestävämpää, ja titaanioksidipäällyste estää tehokkaasti naarmuuntumista. Sulava muotoilu ja huolella suunnitellut aukot jakavat höyryn tasaisesti, joten kangas siliää nopeammin.

 • Tehokas höyryntuotanto poistaa rypyt nopeasti

  Tehokas höyryntuotanto poistaa rypyt nopeasti

  Käänteentekevä tekniikka nopeuttaa silittämistä huomattavasti. Tehokas ja jatkuva höyryntuotto suoristaa pahimmatkin rypyt ja paksutkin tekstiilit helposti ja nopeasti. Voit tarvittaessa käyttää lisähöyryä, joka soveltuu erityisesti pystyasennossa silittämiseen tai itsepintaisille rypyille.

 • Kevyt ja miellyttävä käsitellä

  Kevyt ja miellyttävä käsitellä

  Uskomattoman kevyttä höyrysilitysrautaa on erittäin miellyttävä käyttää. Helposti liukuva pohja poistaa hetkessä itsepintaisimmatkin rypyt, joten ranteesi rasittuu vähemmän. Voit silittää helposti ja tehokkaasti myös pystyasennossa. Pystyasennossa poistat rypyt helposti myös arimmistakin tekstiileistä, kuten silkkipuseroista, mekoista ja takeista sekä jopa vaikeasti silitettävistä laskoksista, koristeluista, napeista jne.

 • Helppo ja tehokas kalkinpoistojärjestelmä

  Helppo ja tehokas kalkinpoistojärjestelmä

  Säännöllinen kalkinpoisto suojaa silitysrautaa ja takaa parhaan mahdollisen höyryntuoton. Ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen Easy De-Calc Plus -toiminto poistaa kalkkikertymät ja pidentää höyrysilityskeskuksesi käyttöikää. Merkkivalo ja -ääni muistuttavat silitysraudan puhdistuksesta ja kalkinpoistosta. Kun laite on jäähtynyt, poista Easy De-Calc -kalkinpoiston nuppi ja kerää likainen vesi ja saostumat astiaan hävitettäväksi.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Silitysraudan paino ja höyrymäärä (IEC60311-standardi) verrattuna 10 myydyimpään höyrysilityskeskukseen (testattu joulukuussa 2014)

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita